AKTUELNO

Pink International Company više od dve decenije pomera granice i postavlja standarde.

Kompanija "Pink International Company" dobila je prestižnu nagradu "Media Biznis Partner 2017", koju joj je dodelila kompanija "Mass Media International", na svečanoj ceremoniji održanoj u hotelu "Crowne Plaza", u prisustvu ostalih laureata, brojnih poslovnih partnera, uglednih privrednika, predstavnika vlade, članova diplomatskog kora, predstavnika velikog broja medija i drugih uvaženih ličnosti iz javnog i kulturnog života u regionu.

Ova nagrada se dodeljuje kompanijama i institucijama iz regiona za iskazanu poslovnu izvrsnost, etičnost i odgovornost u svim delatnostima u cilju promovisanja i podsticanja boljeg ekonomskog povezivanja i prosepriteta u regionu.

Nakon iscrpne analize poslovanja velikog broja kompanija i institucija, na osnovu rezultata nezavisnih istraživanja na tržištu, Komisija je donela odluku da se nagrada "Media Biznis Partner 2017" dodeli upravo Televiziji Pink, kao najboljoj komercijalnoj televiziji u regionu Jugoistočne Evrope.

- Poslovnu izuzetnost Televizije Pink najbolje su prepoznali i ocenili gledaoci, poslovni partneri i klijenti, a potvrdili rezultati nezavisnih istraživanja. Konačna odluka doneta je na osnovu analize svih dobijenih rezultata, koji su ptvrdili da Televizija Pink više od dve decenije pomera granice i postavlja standarde za komercijalne televizije u zemlji ali i regionu. Televizija Pink je kroz emitovanje domaćeg, stranog i posebno programa iz vastite produkcije, uz visok stepen profesionalnosti, etičnosti i kreativnosti, poštujući stroge kriterijume objektivnosti i kvaliteta, vodeći računa o širim društvenim inetresima, pružila izrazitu marketinšku podršku kompanijama i institucijama iz Srbije i zemalja regiona, uvažavala svoje gledaoce, poslovne partnere i klijente, i zauzela lidersku poziciju u regionu Jugoistočne Evrope - piše u saopštenju Komisije koja je dodelila nagradu Televiziji Pink.

Regionalna nagrada "Biznis Partner" dodelju je se od 1995. godine, a ustanovljena je kako bi se skrenula pažnja javnosti na uložene napore, postignute uspehe i pozitivan doprinos kompanija u negovanju dobrih poslovnih običaja, poštovanja poslovne etike i morala, i uvažavanje poslovnih partnera, klijenata i potrošača.

PROČITAJTE JOŠ: BEZ KONKURENCIJE: TV PINK ponovo najgledaniji komercijalni emiter!

Nagrada "Biznis partner" je za ove 23 godine postojanja postala tradicija i prerasla je u prestižno poslovno i javno priznanje.

Regionalna nagrada namenjena je svim poslovnim subjektima iz zemalja u regionu - Slovenije, Mađarske, Moldavije, Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Srbije, Crne Gore, Albanije, Makedonije, Bugarske, Grčke i Kipra - bez obzira na delatnost, veličinu i bolik vlasništva, što obezbeđuje uslove da se male i srednje kompanije takmiče sa velikim biznisom.

Nagrada "Biznis Partner" je potvrda poslovne uspešnosti i regionalne prepoznatljivsti, a dobitnicima je posebna čast - budući da kompanije same biraju i ocenjuju svoje poslovne partnere za koje smatraju da ispunjavaju deset postavljenih kriterijuma.

#Nagrada

#Televizija Pink

'