AKTUELNO

Rekli su da niko nije uspeo pobeći iz Alkatraza i da niko nikad neće. Ovo je istinita priča o grupi zatvorenika koji su to pokušali.

Frenk Moris (Klint Istvud) bivši je pljačkaš banaka te dosada uspešan begunac iz nekoliko američkih zatvora. No to bi se trebalo promeniti njegovim dolaskom u Alkatraz, najstroži i najbolje čuvani zatvor na svetu. Ali Frenk ne odustaje te okuplja grupu zatvorskih kolega uz koje pažljivo planira beg iz zatvora iz kojeg navodno niko nije uspeo pobeći.

Foto: TV Vesti

Peta saradnja proslavljenog američkog reditelja Dona Sigela i veterana filmskog platna te četverostrukog dobitnika Oskara, Klint Istvuda, urodila je napetom akcionom dramom o snu mnogih zatvorenika koji su bili čuvani među zidovima nekada najstrašnijeg zatvora na svetu.

Foto: TV Vesti

Inspirisan istinitim događajem, film je i sniman na originalnoj lokaciji, u danas zatvorenom Alkatrazu, nekadašnjem leglu najgorih kriminalaca. Ova akciona drama, koju lako možemo uvrstiti u tzv. "zatvorski podžanr", isprepletena je dramatičnim pričama glavnih junaka, sukobima između zatvorenika te sadističkim ispadima zatvorskih čuvara.

Foto: TV Vesti

Budite uz TV Vesti!

TV VESTI GLEDAJTE KOD SVIH KABLOVSKIH OPERATERA U REGIONU!

mts - 111 / 794, Supernova - 011, SBB - 023, EON - 023, Total TV - 037, SatTrakt - 011, Orion - 018, Pošta net - 110

Pratite "TV Vesti" i na društvenim mrežama: Instagram Youtube!

#Bekstvo iz Alkatraza

#TV Vesti

#TV Vesti film