AKTUELNO

Uživajte u filmovima na TV Vesti svake večeri od ponoći! Večeras pogledajte film: "Rvanje sa ludilom".

Film "Rvanje s ludilom" (engl. Foxcatcher) zasnovan je na istinitoj priči o braći Šulc, olimpijskim prvacima u rvanju 80-ih godina, i njihovoj sudbini kada im je u živote ušao jedan od najbogatijih ljudi u Americi i veliki zaljubljenik u rvanje Džon du Pont.

Foto: TV Vesti

Mark Šulc, mlađi brat, pomalo je izgubljen i povodljiv, donekle u bratovoj senci, u potrazi za samopoštovanjem i priznanjem od sveta, u sportu koji nije popularan, pa njegova zlatna medalja ne sija tako jarko kao što bi on želeo. Mlad i pun ideala, patriota, nalazi zajednički jezik sa bogatim gospodinom du Pontom, i kroz njega vidi mogućnost da služi kao primer i uzor mladima. Međutim, njegovu lakovernost i labilnost taj velikodušni čovek koristi u svoje sebične svrhe. U suštini, Mark Šulc i Džon du Pont žele isto  ̶  priznanje, poštovanje i odobravanje. Za različite stvari i od različitih ljudi, doduše, ali su u suštini i potreba i kompleks isti. Tako se ovaj film na neki način bavi, kako bi neki rekli, potrebama sitnih duša i niskim stvarima.

Foto: TV Vesti

Biografska drama Beneta Milera premijeru je doživela u Kanu gde je bila nominovana za Zlatnu palmu, ali je redatelj je kući otišao samo sa nagradom za najboljeg redatelja. Ujedno je nominovana za tri Zlatna globusa: najbolji film, najboljeg glumca i najboljeg sporednog glumca.

Foto: TV Vesti

Režija: Benet Miler

Scenario: E. Maks Fraj, Den Futermen

Uloge: Stiv Karel, Čening Tejtum, Mark Rafalo, Vanesa Redgrejv, Sijena Miler

TV VESTI GLEDAJTE KOD SVIH KABLOVSKIH OPERATERA U REGIONU!

mts - 111 / 794, Supernova - 011, SBB - 023, EON - 023, Total TV - 037, SatTrakt - 011, Orion - 018, Pošta net - 110

Pratite "TV Vesti" i na društvenim mrežama: Instagram Youtube!

#Rvanje sa ludilom

#TV Vesti