AKTUELNO

Očekuje vas još jedna uzbudljiva emisija!

I ovog utorka vas uživo od 22 časa na kanalu TV Pink očekuje nova epizoda najgledanije late night emisije „Amidži šou“. Ognjen Amidžić će, kao što ste navikli, ugostiti aktuelnu ekipu – u prvom delu emisije u studio stiže trenutno najpopularniji zadrugarski ljubavni trougao: Maja Marinković, Aleksandra Nikolić i Marko Janjušević Janjuš, dok će gosti u drugom delu emisije biti pevačice Vera Matović, Katarina Ostojić Kaja i Anđelina, reper i voditelj RED TV-a Đus i voditeljka „Braka na neviđeno“ Milica Kon

Učesnici „Zadruge 4“ o kojima trenutno priča ceo region svakako su Maja Marinković, Aleksandra Nikolić i Marko Janjušević Janjuš. Po Majinom ulasku u najgledaniji rijaliti na ovim prostorima, Janjuš i ona su obnovili vezu koja je trajala još od prošle sezone „Zadruge“, ali su od Nove godine rešili da stave tačku na odnos. U međuvremenu, Maja je ušla u vezu sa Milanom Jankovićem Čorbom, pa čak imala intimne odnose sa njim u izolaciji gde je bila upravo sa Janjušem, dok je nekadašnji košarkaš počeo intenzivno druženje sa Aleksandrom. Iako su svi mislili da je Majina i Janjuševa ljubavna priča završena – to je demantovala Anja Todorović koja ih je kao prošlonedeljni vođa postavila za potrčke. Njih dvoje su se ponovo zbližili, ali posle jednog dana, Janjuš je shvatio da ipak ne može da pređe Maji preko nekih stvari, te je brže-bolje ušao u vezu sa Aleksandrom, a onda je Maja donela odluku da se bori za njega. Ko je trenutno sa kim u vezi, šta Maja i Aleksandra zaista misle jedna o drugoj, da li će se obe boriti za Janjuša ili će se jedna od njih povući iz ovog trougla i da li će Janjuš poslušati razum ili srce – saznaćete ekskluzivno u emisiji „Amidži šou“.

Foto: TV Pink Printscreen

Vera Matović ima višedecenisjku bogatu karijeru iza sebe, zbog luksuzne vile na Dedinju sa prilično velikom kolekcijom umetnina smatraju je jednim od najpametnijih investitora na estradi, a nedavno se našla u centru pažnje kada je njena pesma „Miki, Milane“ postala hit na društvenim mrežama. Iako objavljena 2009. godine, Verina pesma doživela je pravu renesansu, te sada na Jutjubu broji više od 7.000.000 pregleda. Kako komentariše uspeh pesme „Miki, Milane“, zbog čega misli da je baš ta numera privukla pažnju i šta planira dalje u karijeri, Vera će otkriti kod Ognjena u emisiji.

Foto: E-Stock/Miloš Rafailović

Pevačica Katarina Ostojić Kaja već neko vreme živi na relaciji Belgija – Francuska – Srbija, a kako je trenutno u Beogradu, pravi je trenutak da dođe u „Amidži šou“. O životu van granica Srbije, odnosu sa ćerkom Nikolinom, da li je i dalje u vezi sa fudbalerom Mateom Pavlovićem i da li publika uskoro može da očekuje neku novu pesmu, Kaja će govoriti ovog utorka na TV Pink. U studio dolazi i Anđelina, pevačica koju je auditorijum upoznao kao stalnu pevačicu u emisiji „Amidži šou“, nakon čega je uspešno nastavila karijeru. Ređali su se hit za hitom, a pevačica je zbog svoje neposrednosti postala omiljena među slušaocima. Koliko joj teško pada što nema nastupa i kontakta sa publikom, da li je zadovoljna kako su prošle njene nove pesme i šta planira za budućnost, Anđelina otkriva u emisiji „Amidži šou“.

Foto: Pink.rs/Jelena Simonovi

Foto: Pink.rs

O tome kako se snašao u ulozi voditelja emisije „Špic“ na RED TV-u, kakva je situacija na rep sceni danas i koliko se sve promenilo od dana kada je on počinjao, govoriće jedan od najpopularnijih repera Đus. Ekipi će se pridružiti i Milica Kon, voditeljka jedinstvenog šou programa za upoznavanje „Brak na neviđeno“ i supruga Marka Kona. O svom uspehu na društvenoj mreži Tik Tok i situacijama sa snimanja emisije „Brak na neviđeno“, Milica će govoriti ovog utorka na Pinku.

Foto: TV Pink Printscreen

Foto: Jelena Simonović

Ne propustite još jedno uzbudljivo izdanje emisije „Amidži šou“ u utorak 6. aprila uživo od 22 časa na TV Pink!

Autor: M.Đ.

#AMI G SHOW

#Aleksandra Nikolić Mima

#Amidži Šou

#Anđela Vujović | Angellina

#Ivan Ivanović Đus

#Katarina Kaja Ostojić

#Maja Marinković

#Marko Janjušević Janjuš

#Milica Kon

#Ognjen Amidžić

#Vera Matović

#Zadruga

#emisija

#voditelj