AKTUELNO

Jedna od najpoznatijih filmskih ljubavnih priča današnjice.

"Titanik" je jedan od najvećih brodoloma 20. veka. Ovo je priča o slavi i padu, bogatstvu i siromaštvu, o ljubomori i ljubavi koja traje večno.

Krajem aprila 1912. godine, "Titanik" je okončao svoj kratki život, poput najsjajnije zvezde, ostavivši trag koji tinja i danas, gotovo vek kasije.

Foto: TV Vesti Printscreen

Duboko ispod morske površine, istraživač i lovac na blago, Brok Lovet (Bil Pakston), u potrazi je za legendarnim dijamantom, navodno skrivenim na potonulom "Titaniku".

Foto: TV Vesti Printscreen

Kada Lovet umesto dragog kamena pronađe crtež nage žene, a ista se žena, danas starica, prepozna, počinje jedna od najromantičnijih i najtužnijih priča svih vremena.

Među mnogobrojnim putnicima najvećeg broda u istoriji, "Titanika", našla se i sedamnaestogodišnja Rouz (Kejt Vinzlet), nesrećna zbog ugovorenog venčanja. Njen bogati verenik, bezosećajni Kal Hokli (Bili Zejn), budno bdi nad svojom dragom, no njeno će srce, umorno od strogog vaspitanja, pronaći novu nadu za ljubav u jednom putniku trećeg razreda.

Foto: TV Vesti Printscreen

Na trenutak izvan nadzora dominantne majke, Rouz upoznaje slobodoumnog mladića, Džeka Dosona (Leonardo DiKaprio), i njegov je dečački zarazni šarm osvoji iz prve, ali i upozna sa svetom bez spona. I dok se brod bliži svojoj sudbini, zapisanoj u zvezdama, Džek i Rouz okusiće zaborav koji donosi ljubav, kojoj niko, pa čak niti najveća tragedija, ne može da stane na put…

Foto: TV Vesti Printscreen

Prvi je film u istoriji koji je zaradio više od milijarde dolara.

Foto: TV Vesti Printscreen

Film "Titanik" Džejmsa Kameruna iz 1997. godine je jedan od finansijski najuspešnijih i najnagrađivanijih filmova svih vremena. To i ne čudi, jer sadrži sve neophodno za odličan film: dramu, ljubavnu priču, kataklizmičnu nesreću, intrige, erotiku, socijalni komentar… 

TV VESTI GLEDAJTE KOD SVIH KABLOVSKIH OPERATERA U REGIONU!

mts - 111 / 794, Supernova - 011, SBB - 023, EON - 023, Total TV - 037, SatTrakt - 011, Orion - 018, Pošta net - 110

Pratite "TV Vesti" i na društvenim mrežama: Instagram i Youtube!

#Film

#TV Vesti

#Titanik