AKTUELNO

Upravo je na programu TV Vesti, najgledanije kablovske televizije, počelo novo izdanje autorske emisije Srđana Predojevića.

Večeras ćete gledati:

Rusija je registrovala vakcinu "Sputnjik lajt", koja se daje u jednoj dozi, a o tome će biti reči večeras u autorskoj emisiji Srđana Predojevića.

Foto: TV Vesti

Takođe, juče u Londonu nije zabeležen nijedan smrtni slučaj od koronavirusa, to je vest koja ohrabruje, ali loše vesti stižu iz Brazila, s obzirom na to da su vlasti tamo udvostručile količinu vozila za prevoz preminulih od kovida, a čak su uključili i školske autobuse - o čemu će biti reči od 20 sati kada će gosti Srđana Predojevića biti predstavnici komunalne milicije koji će govoriti o tome kako oni razbijaju korona žurke.

Foto: Jelena Simonović

Biće reči i o tome kako je korona uticala na ekonomiju u našoj zemlji. Takođe i Vi možete biti deo autorske emisije Srđana Predojevića, a kako pročitajte u nastavku.

Pitajte, komentarišite i javite sve što Vam je važno!

Televizija Vesti u 20 sati radnim danima analizira najvažniji događaj dana. Posaljite nam svoje pitanje ili komentar, a možete da javite i sve što je Vama važno. Snimite sebe telefonom i posaljite video na Instagram @srdjan.predojevic ili @saraastankovic.

Foto: TV Vesti

TV VESTI GLEDAJTE KOD SVIH KABLOVSKIH OPERATERA U REGIONU!

mts - 111 / 794, Supernova - 011, SBB - 023, EON - 023, Total TV - 037, SatTrakt - 011, Orion - 018, Pošta net - 110

Pratite "TV Vesti" i na društvenim mrežama: Instagram i Youtube!

Autor: S. K.