AKTUELNO

I tokom jučerašnjeg dana, televizija Pink je sa 17 odsto udela u gledanosti bila najgledanija komercijalna televizija u Srbiji, govore jedini zvanični rezultati merenja gledanosti agencije Nilsen.

Pored totala, televizija Pink bila je gledanija i među urbanom populacijom, ali i gledaocima sa teritorije Beograda. Sa 20 odsto auditorijuma, televizija Pink bila je neprikosnoveni lider u odnosu na sve komercijalne emitere, ali i Javni servis Srbije u kategoriji ženske publike.

Foto: TV Pink Printscreen

Centralna informativna emisija ''Nacionalni dnevnik'' je sa više od 1.050.000 gledalaca bila najgledanija informativna emisija svih komercijalnih televizija, a slede je ''Nacionalni dnevnik u 10'', ''Nacionalni dnevnik u 13'', kao i Pinkov ''Popodnevni dnevnik''.

Foto: TV Pink

''Novo jutro'' je tokom jučerašnjeg dana sa više od 1.000.000 gledalaca bilo najgledaniji jutarnji program među jutarnjim programima svih komercijalnih emitera.

Foto: TV Pink

Nova epizoda jedinstvenog šou programa za upoznavanje ''Brak na neviđeno'' je sa skoro 1.000.000 gledalaca i 18 odsto auditorijuma ušla u top 10 najgledanijih emisija na svim televizijama.

Foto: Logo

Poslednja epizoda sitkoma ''Nek ide život'' zauzela je visoku poziciju na listi najgledanijih TV formata, a serije inostrane produkcije ''Zakletva'' i ''Fatalna ljubav'' našle su se u samom vrhu gledanosti.

Foto: TV Pink Printscreen

Dan za nama obeležila su uzbudljiva dešavanja u ''Zadruzi 4''. Pored direktnih uključenja u najgledaniji rijaliti na ovim prostorima, milionska publika pratila je emisiju ''Pitanja gledalaca'' u popodnevnom terminu, dok je 24 odsto auditorijuma bilo uz emisiju ''Gledanje snimaka'' u noćnom terminu.

Foto: Pink.rs/Jelena Simonović

Hvala na ukazanom poverenju! Podsećamo vas da budete odgovorni prema svom i zdravlju svojih najbližih. I naravno, ostanite uz program vaše televizije Pink!

#Gledanost

#TV Pink