AKTUELNO

Televizija Pink je tokom jučerašnjeg dana bila najgledanija televizija u Srbiji, govore jedini zvanični rezultati merenja gledanosti agencije Nilsen.

Sa udelom u gledanosti od 18 odsto, televizija Pink je daleko iza sebe ostavila sve komercijalne emitere, ali i Javni servis Srbije.

Foto: TV Pink Printscreen

Pored totala, ružičasta televizija ostvarila je prednost i u posebnim kategorijama gledalaca – među urbanom populacijom i među gledaocima sa teritorije Beograda. Sa 22 odsto auditorijuma, televizija Pink bila je neprikosnoveni lider u odnosu na sve televizije u kategoriji ženske publike.

Foto: TV Pink

Pinkova centralna informativna emisija „Nacionalni dnevnik“ bila je najgledanija informativna emisija svih komercijalnih emitera, a slede je „Nacionalni dnevnik u 10“, „Nacionalni dnevnik u 13“ i „Popodnevni dnevnik“. Čak 18 odsto auditorijuma pratilo je intervju sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem iz Abu Dabija, koji je emitovan ekskluzivno na televiziji Pink.

Foto: Logo

Milionska publika pratila je novu epizodu jedinstvenog šou programa za upoznavanje „Brak na neviđeno“ – sa 21 odsto auditorijuma, „Brak na neviđeno“ ušao je u top 10 na listi najgledanijih formata na svim televizijama.

Foto: TV Pink Printscreen

Naš domaći serijski program i je i tokom jučerašnjeg dana ostvario fantastične rezultate – sitkom „Nek ide život“ zauzeo je visoku poziciju na listi najgledanijih TV formata. Podjednako dobre rezultate ostvario je i Pinkov inostrani igrani program – serije „Zakletva“ i „Fatalna ljubav“ našle su se u samom vrhu gledanosti.

Foto: TV Pink Printscreen

"Zadruga 4“ je u danu iz nas bila izbor vernih Pinkovih gledalaca. Pored direktnih uključenja u najgledaniji rijaliti na ovim prostorima, milionska publika pratila je emisiju „Pitanja gledalaca“ u popodnevnom terminu, dok je 25 odsto auditorijuma, odnosno svaki četvrti gledalac, bio uz emisiju „Gledanje snimaka“.

Hvala na ukazanom poverenju! Podsećamo vas da budete odgovorni prema svom i zdravlju svojih najbližih. I naravno, ostanite uz program vaše televizije Pink!

#Gledanost