AKTUELNO

Hvala na ukazanom poverenju!

Prema jedinim zvaničnim rezultatima merenja gledanosti agencijel Nilsen, televizija Pink je tokom jučerašnjeg dana bila najgledanija televizija u Srbiji. Sa 18 odsto udela u ukupnoj gledanosti, televizija Pink bila je ubedljivo najgledanija, ostavljajući iza sebe sve komercijalne emitere, ali i Javni servis Srbije. Pored totala, ružičasta televizija bila je gledanija i u posebnim grupama gledalaca – među gledaocima starosti od 18 do 49 godina iz prestonice, među urbanom populacijom, ali i među gledaocima sa teritorije Beograda. Televizija Pink je sa 22 odsto auditorijuma bila neprikosnoveni lider u odnosu na sve televizije u kategoriji ženske publike.

Foto: TV Pink Printscreen

Sa blizu 1.200.000 gledalaca, „Nacionalni dnevnik“ je u danu iza nas bio ubedljivo najgledanija informativna emisija svih komercijalnih emitera, a slede je „Nacionalni dnevnik u 10“, „Nacionalni dnevnik u 13“ i „Popodnevni dnevnik“.

Foto: TV Pink

Odlične rezultate ostvarili su i Pinkovi zabavni formati. Skoro 1.000.000 gledalaca pratilo je novu epizodu najgledanije late night emisije „Ami G Show“, dok su se na listi najgledanijih emisija našli i naše kratke forme vesti o poznatima – „Ekskluzivno“ i „Premijera“.

Foto: Pink.rs

Naš domaći serijski program i je i tokom jučerašnjeg dana ostvario fantastične rezultate – sitkom „Nek ide život“ zauzeo je visoku poziciju na listi najgledanijih TV formata. Podjednako dobre rezultate ostvario je i Pinkov inostrani igrani program – serije „Zakletva“ i „Fatalna ljubav“ našle su se u samom vrhu gledanosti.

Foto: Pink.rs

Pored toga što je verna Pinkova publika sva dešavanja pratila u dirketnim uključenjima u „Zadrugu 4“, neverovatnih 29 odsto auditorijuma bio je uz žurku u najgledanijem rijalitiju na Balkanu.

Foto: TV Pink Printscreen

Hvala na ukazanom poverenju! Podsećamo vas da budete odgovorni prema svom i zdravlju svojih najbližih. I naravno, ostanite uz program vaše televizije Pink!

#Gledanost

#Televizija Pink