AKTUELNO

Uživajte u filmovima na TV Vesti svake večeri od ponoći. Večeras pogledajte film "Crna misa".

Crna misa (engl. Black Mass) američki je kriminalistički film iz 2015. godine u režiji Skota Kupera, za koji su scenario napisali Džez Batervort i Mark Malouk po istoimenoj knjizi Dika Lera i Džerarda O'Nila. Producenti su Skot Kuper, Džon Lešer, Patrik Makormik, Brajan Oliver i Tajler Tompson.

Foto: Tv Kanal

Glumačku ekipu čine Džoni Dep, Džoel Edžerton, Benedikt Kamberbač, Kevin Bejkon, Džesi Plemons, Piter Sarsgard, Rori Kokran, Adam Skot, Dakota Džonson i Kori Stol. Svetska premijera filma je bila 18. septembra 2015. u SAD. Budžet filma je iznosio 53 miliona dolara. Zarada od filma je 98,9 miliona dolara.

Foto: Tv Kanal

Crna misa je istinita priča o jednom od najdužih i najskandaloznijih kriminalističkih saga u SAD-u čiji je protagonist zloglasni gangster Vajti Bulger.

Foto: Tv Kanal

Bulger (Džoni Dep) gangster je irskih korena, koji je preko 20 godina igrao dvostruku igru kao jedan od najvećih američkih kriminalaca, a uživao je sigurnost i potporu prijatelja iz detinjstva, najvažnije osobe bostonskog FBI-a. Njihov prljavi dogovor, kojim je Bulger postao FBI-jev doušnik, omogućio mu je da učvrsti svoju moć, a takođe i da s vremenom postane FBI-ev najveći neprijatelj i provede 16 godina na listi najtraženijih zločinaca.

Foto: Pink.rs/Pexels

Svake večeri na TV Vesti gledajte filmski-istorijski spektakl!

TV VESTI GLEDAJTE KOD SVIH KABLOVSKIH OPERATERA U REGIONU!

mts - 111 / 794, Supernova - 011, SBB - 023, EON - 023, Total TV - 037, Orion - 603, Pošta net - 110

Pratite "TV Vesti" i na društvenim mrežama: Instagram Youtube!

#Crna misa

#TV Vesti