AKTUELNO

Još jedan vikend za nama, koji je pored lepog vremena doneo i potvrdu medijskog lidera u Srbiji. Pinkovi kanali su daleko najgledaniji u svim kablovskim sistemima, a prvi i neprikosloveni među njima, kada govorimo o gledaocima i celoj populaciji Srbije je prvi kanal - Pink.

Sva tri prethodna dana, naša televiizja je najgledanija među komercijalnim stanicama u pogledu svih struktura gledalaca, dok je među pripadnicama lepšeg pola, Pink gledaniji i od Javnog servisa Srbije.

Foto: TV Pink Printscreen

Foto: TV Pink

Pinkova centralna informativna emisija „Nacionalni dnevnik“ je tokom prethodna tri dana bila najgledanija informativna emisija svih komercijalnih emitera. Među deset najgledanijih u emisija na svim televizijama juče, Nacionalni dnevnik se našao na listi Top 10, u čak tri termina. Dok se uz „Novo jutro“ u nedelju budio najveći procenat stanovnika u Srbiji, što na tabelama jasno pokazuju niže pozicije sličnih emisija na SVIM drugim televizijama.

Foto: TV Pink Printscreen

Nezaobilazni pregled sedmice za nama, dobro poznata emisija "Hit Tvit",  je u ovonedeljnom izdanju uz gostovanje predsednika Srbije, Aleksandra Vučića, oborila sve rekorde gledanosti sa neverovatnih 1.400.000 gledalaca.

Foto: Pink.rs

Naš zabavni i rijaliti program bio je izbor milionske publike – više od milion gledalaca bilo je uz emisiju „Zadruga pitanja novinara“, dok je autorska emisija Sanje Marinković „Magazin in“ zauzela visoku poziciju na listi najgledanijih emisija. Nedelja je bila rezervisana za novu epizodu najhumanijeg TV serijala „Kuća od srca“, a nedeljno popodne obeležila je najgledanija emisija o poznatima „Premijera – Vikend specijal“, koju je pratilo blizu 1.200.000 gledalaca. Kako nas je ovog vikenda zadesila i tužna vest, o odlasku jednog od najvećih velikana domaće muzike i poezije, u petak je među najgledanijim bio i program posvećen nedavno preminulom, kantautoru i pesniku Đorđu Balaševiću.

Foto: TV Pink Printscreen

Serijski program ostvario je zapažene rezultate među 10 najgledanijih TV formata i to serije „Zakletva“ i „Fatalna ljubav".

Foto: Promo

Dani vikenda protekli su i u znaku četvrte sezone „Zadruge“. Pored direktnih uključenja u najgledaniji rijaliti na ovim prostorima, milionski auditorijuma bio je uz emisije „Zadruga 4 – Gledanje snimaka“, „Zadruga 4 – Nominacije“ i „Zadruga 4 – Izbacivanje“.

Foto: TV Pink Printscreen

Hvala na ukazanom poverenju! Podsećamo vas da budete odgovorni prema svom i zdravlju svojih najbližih. I naravno, ostanite uz program vaše televizije Pink!

#Gledanost