AKTUELNO

Ne propustite!

Ekipa "Premijera - Vikend specijala", najgledanije zabavne misije o životima poznatih ličnosti, i ove nedelje donosi vam ekskluzivne priče i do sada nepoznate detalje o vašim omiljenim zvezdama!

Ove nedelje sa početkom u 13:30 časova, ekipa emisije ''Premijera'' naći će se uživo u Novom Sadu, odakle će izveštavati ispred kuće Balaševića i sa više lokacija u Novom Sadu, nakon poslednjeg ispraćaja legendarnog kantautora Đorđa Balaševića. Sve detalje iz Novog Sada gledaćemo danas uživo u programu!

Foto: Tanjug/Dragan Stanković

Foto: Pink.rs

Foto: Pink.rs

Foto: Pink.rs

Foto: Pink.rs

Video: Pink.rs

Ekskluzivno će govoriti i kum Šabana Šaulića koji je bio u istom automobilu gde i Šaban, u toku saobraćajne nezgode. Uživo u programu govoriće i ljudi koji su ga najbolje poznavali! 

Foto: E-Stock/PRINTSCREEN/WWW.WESTFALEN-BLATT.DE

Najjači utisak u nedelji za nama ostavilo je otkrivanje murala u čast Marinka Madžgalja, a detaljnije o tome možete gledati u emisiji.

Prvi put nakon trovanja Nikolina Pišek pred kamerama, ekskluzivno će govoriti o paklu kroz koji je prošla i kako se sada oseća.

A pred objektivom premijerne kamere, prvi put nakon raskida, naći će se i kontroverzni rijaliti par, Iva Grgurić i Filip Đukić, gde će otkriti sve detalje svog sadašnjeg odnosa.

Foto: Pink.rs/M. Mijatović

Predstaviće nam se i novi sastav Amadeus benda

A sve detalje iz zajedničkog života, o kojima ranije nisu govorili, otkriće jedan od najskladnijih ljubavnih parova na estradi, Bilja Jevtić i Aca Ilić.

Imaćemo priliku da čujemo i prvu izjavu Ive Ilinčić nakon potresnog priznanja o seksualnom zlostavljanju u čuvenoj glumačkoj školi Mike Aleksića.

Videćemo i kako izgleda jedan dan poznate glumice Anđelke Prpić.

Branka Katic takođe pred premijernom kamerom!

A pevačica Goga Sekulić imala je šokantno priznanje koje nikoga neće ostaviti ravnodušnim.

Foto: Instagram.com

Bila je ovo nedelja odlikovanja, skandala i izazova! A vi se spremite, čekamo vas 13:30-18:30h!

Foto: Pink.rs

Autor: M.M.

#Amadeus Bend

#Anđelka Prpić

#Goga Sekulić

#Tijana Prica

#Đorđe Balašević