AKTUELNO

Sin Ratka Mladića smatra da bi bilo skandalozno da se izricanje presude njegovom ocu ne odloži, budući da je da neophodno najmanje dve godine da bi se novi sudija upoznao sa predmetom.

Darko Mladić je za TV Vesti naveo da je logično da je novom sudiji koji bude opredeljen za petog sudiju Veća Haškog tribunala potrebno vreme da uđe u predmet.

- Naši advokati smatraju da je potrebno i više od dve godine. Međutim, potparol Tribulana je saopštio da nema pomeranja rokova, a to znači da neko samo treba da pročita unapred napisanu predusu. To znači da nema ni prava, ni pravde - naveo je Mladić.

Kako je dodao, skandalozno bi bilo da datum izricanja presude ne bude pomeren.

Govoreći o zdravstvenom stanju oca, generala Ratka Mladića, koji se nalazi u pritvorskoj jedinici Haškog tribunala, Darko je rekao da je on hrabar i da ne želi da porodica brine, te da nemaju prave informacija o tome kako se oseća.

Foto: TV Pink Printscreen

Stanje se ne pogoršava, ali se čini da koronu tamo neko zloupotrebljava. On nema adekvatnu lekarsku negu, doktor ih ne obilazi, mesecima već nemamo nikakvu dokumentaciju. Godinu dana ga niko nije posetio, ne dozvoljava se čak ni advokatima koji su pristali da se testiraju, čak i da nose skafandere. Izgleda kao da neko zloupotrebljava koronu, kako bi se Mladiću uskratilo i to malo prava koja ima.

TV VESTI GLEDAJTE KOD SVIH KABLOVSKIH OPERATERA U REGIONU!

mts - 111 / 794 Supernova - 011 SBB - 023 EON - 023 Total TV - 037 Orion - 603 Pošta net - 110

Pratite "TV Vesti" i na društvenim mrežama: Instagram i Youtube!

#Darko Mladić