AKTUELNO

Hvala na ukazanom poverenju! Podsećamo vas da budete odgovorni prema svom i zdravlju svojih najbližih. I naravno, ostanite uz program vaše televizije Pink!

Televizija Pink je i tokom jučerašnjeg dana bila najgledanija komercijalna televizija u Srbiji, govore jedini zvanični rezultati merenja gledanosti agencije Nilsen. Pored toga što je sa 17 odsto udela u gedanosti bila ubedljivo najgledanija u odnosu na sve komercijalne emitere, televizija Pink je ostvarila prednost i u posebnim grupama gledalaca – među gledaocima starosti od 18 do 49 godina, u istoj starosnoj kategoriji ali iz prestonice, među urbanom populacijom, kao i među gledaocima sa teritorije Beograda. Sa 21 odsto auditorijuma, televizija Pink je bila apsolutno najgledanija u odnosu na sve komercijalne emitere i Javni servis Srbije u kategoriji ženske publike.

Foto: TV Pink Printscreen

Pinkova centralna informativna emisija „Nacionalni dnevnik“ je sa više od 1.000.000 gledalaca i tokom jučerašnjeg dana bila najgledanija informativna emisija svih komercijalnih emitera, a slede je „Nacionalni dnevnik u 13“ i „Popodnevni dnevnik“.

I naši zabavni formati ostvarili su odlične rezultate. Novu epizodu jedinstvenog šou programa za upoznavanje „Brak na neviđeno“ juče je pratilo 16 odsto auditorijuma.

Foto: Promo

Naš domaći serijski program i je i tokom jučerašnjeg dana ostvario fantastične rezultate – sitkom „Nek ide život“ zauzeo je visoku poziciju na listi najgledanijih TV formata. Podjednako dobre rezultate ostvario je i Pinkov inostrani igrani program – serije „Zakletva“ i „Fatalna ljubav“ našle su se u samom vrhu gledanosti.

Dan za nama obeležila su turbulnetna dešavanja u četvrtoj sezoni „Zadruge“. Pored direktnih uključenja u najgledaniji rijaliti na ovim prostorima, milionski auditorijum bio je uz emisiju „Zadruga 4 – Pitanja gledalaca“ u popodnevnom terminu, dok je čak 26 odsto gledalaca pratilo emisiju „Zadruga 4 – Gledanje snimaka“ u noćnom terminu.

#Gledanost