AKTUELNO

TV VESTI pretenduju da postanu najbolji informativni kanal u regionu!

U ponedeljak, 15. februara, je sa početkom rada novog TV kanala pod nazivom VESTI, počela i nova era informisanja. Velika produkciona, kadrovska i tehnička ulaganja rezultirala su novim pristupom informativnom programu. Sa ciljem da građani Srbije budu informisani u svakom trenutku u toku dana, nastao je kanal TV VESTI, a sudeći po rezultatima gledanosti u prvom danu emitovanja programa, postao je izbor velikog dela gledalaca u našoj zemlji.

Foto: TV Vesti

Ako poredimo gledanost kanala TV VESTI sa gledanošću ostalih kablovskih kanala, TV VESTI su već prvi dan emitovanja zauzele treće mesto među svim kablovskim kanalima po broju jedinstvenih gledalaca, govore jedini zvanični rezultati merenja gledanosti agencije Nilsen. U odnosu na sličan sadržaj prethodnog kanala, TV VESTI ostvarile su duplo bolji rezultat gledanosti. Za samo jedan dan, TV VESTI gledanije su od svih ostalih televizija sa sličnim sadržajem. Kada govorimo o profilu gledalaca, u prvom danu su u većini bili muškarci sa teritorije Beograda i Vojvodine.

Na TV kanalu VESTI u svakom trenutku, tokom celog dana, tim novinara i snimatelja iz svih centara u Srbiji donosi udarne, domaće i svetske vesti. Od osam časova ujutru, pa sve do ponoći, na pola sata vas očekuju „Vesti“ kroz koje će gledaoci saznati sve aktuelne i najnovije informacije iz zemlje i sveta. U prvom danu emitovanja, uz izdanje „Vesti“ u 10:30 bilo je više od 122.000 gledalaca

Foto: Jelena Simonović/Logo

Popodnevnu autorsku emisiju Dušice Spasić u 15:30 časova je prvog dana emitovanja pratilo veliki broj gledalaca iz Srbije, dok je autorska emisija Srđana Predojevića u prime time-u, odnosno od 20 časova, u konkurenciji sa svim nacionalnim televizijama, imala 126.000 gledalaca.

Foto: Jelena Simonović/Logo

Dušica Spasić vas svakog dana od 18:10 očekuje u kvizu „Istorijska vrteška“ – kroz nekoliko različitih tipova igara, dvoje takmičara se nadmeću u znanju iz istorije i politike. Ovim kvizom svi dobijaju – takmičarima će se isplatiti, a gledaoci će se podsetiti i naučiti nešto novo. 

Program TV VESTI obogaćen je dokumentarnim programom, kao i kratkim formama: „Srbija u pokretu“ i „Nasleđe“, uz koje ćete saznati nešto novo o našoj zemlji.

Ako je suditi po samom početku emitovanja, TV kanal VESTI pretenduje da postane najbolji informativni kanal u regionu. Pozivamo vas da kanal TV VESTI bude vaš izbor za pravovremeno i objektivno informisanje.