AKTUELNO

Ne propustite još jednu epizodu autorske emisije Ognjena Amidžića.

Nova epizoda najgledanije late night emisije „Amidži šou“ je na programu TV Pink i ovog utorka uživo od 22:30 časova. Ognjen Amidžić je još jednom uspeo da okupi aktuelnu i popularnu ekipu – pevačice Maju Nikolić i Zlatu Petrović, kao i rijaliti učesnike: densera Gagija Đoganija, sada voditeljku na RED TV-u Ivu Grgurić i repera Nenada Sinđelića Gastoza.

Iva Grgurić osvojila je region učešćem u „Zadruzi 3“ te je bila očekivana njena pobeda u velikom superfinalu. Osim ogromne popularnosti, Iva je nakon učešća u najgledanijem rijalitiju na ovim prostorima postala i voditeljka vremenske prognoze na televiziji nove generacije RED TV. Takođe, Iva je iz rijalitija izašla sa dečkom, Filipom Đukićem, a imali su veliku podršku i armiju obožavalaca. Međutim, Iva i Filip su pre nekoliko dana rešili da stave tačku na vezu, a oglasili su se na Instagramu povodom toga i obavestili pratioce da više nisu zajedno. Po prvi put o razlozima za raskid, komentarima na društvenim mrežama, da li su Filip i ona i dalje u kontaktu i šta dalje planira, Iva će govoriti ovog utorka u emisiji „Amidži šou“.

Foto: milosph

„Zadrugu 3“ obeležio je i Gagi Đogani i porodična drama koju je preživeo sa ćerkom Lunom Đogani i bivšom suprugom Anabelom Atijas. Otkako je izašao iz rijalitija, Gagi se povukao iz javnog života, želeći da se odmori od svega, i izbegavao je davanje izjava za medije. Gagi će sutra uveče na Pinku govoriti o Luninoj trudnoći i činjenici da uskoro postaje deda, u kakvim je sada odnosima sa Anabelom i da li se čuju, kako sa ove distance gleda na svoje rijaliti učešće i da li postoji šansa da ga ponovo vidimo u „Zadruzi“. Zanimljivo je de će u studiju biti i Nenad Sinđelić Gastoz, koji je sa Lunom bio u kratkoj romansi i koji je izazvao Lunin i Markov raskid u „Zadruzi 3“.

Foto: Pink.rs/O. Bogdanović

Foto: TV Pink Printscreen

Jedna od najpopularnijih folk pevačica Zlata Petrović je u proteklom periodu prošla kroz težak period, a posebno ju je slomila smrt velikog prijatelja Džeja Ramadanovskog. Osim o prijateljstvu sa njim i koliko joj je teško pao odlazak, Zlata će govoriti i o prijateljstvu sa Gocom Božinovskom, koje važi za jedno od najjačih ne estradi, o stanju na sceni zbog koronavirusa ali i planovima za budućnost, Zlata će pričati sa Ognjenom. U studio stiže i Maja Nikolić, koja je uvek rado viđen gost u žiriju za „Zadrugovizije“. Svoj komentar o ekipi u rijalitiju, aktuelnim temama ali i karijeri, Maja će dati u emisiji „Amidži šou“.

Foto: E-Stock/Strahinja Kostić

Foto: TV Pink Printscreen

Kao što ste navikli, Ognjen će goste staviti i na lude izazove i igrice, zato ne propustite još jedno uzbudljivo izdanje emisije „Amidži šou“ u utorak 26. januara uživo od 22:30 časova na TV Pink!

Autor: M.Đ.

#AMI G SHOW

#Amidži Šou

#Filip Đukić

#Gagi Đogani

#Iva Grgurić

#Maja Nikolić

#Nenad Sinđelić Gastoz

#Ognjen Amidžić

#RTV Pink

#Televizija Pink

#Zlata Petrović

#emisija

#voditelj