AKTUELNO

Ne propustite novo izdanje autorske emisije Ognjena Amidžića.

Nova epizoda najgledanije lejt najt emisije „Amidži šou“ je na programu i ovog utorka uživo od 22:30 na TV Pink. Ognjen Amidžić je i ovog puta uspeo da okupi sjajne goste – predsednika Narodne skupštine Republike Srbije Ivicu Dačića, glumce Isidoru Građanin, Olju Lević i Nenada Okanovića, pobednika četvrte sezone „Pinkovih zvezdica" Ljubu Stankovića, jednog od najboljih harmonikaša Acu Sofronijevića, ali i jednog mađioničara.

Ivica Dačić je u emisiji „Amidži šou“ uvek rado viđen gost, a ovog utorka će kod Ognjena prvi put gostovati kao predsednik Narodne skupštine Srbije. Kao minista spoljnih poslova postigao je izuzetno značajne diplomatske uspehe, a kao i uvek, u emisiji „Amidži šou“ ćete ga upoznati u drugačijem svetlu. Pored poslovnih dostignuća, Ivica će se osvrnuti na zanimljive činjenice iz njegovog privatnog života, da li mu više leži pozicija ministra ili predsednika Narodne skupštine, a velike su šanse i da zapeva – i to sa Ljubom Stankovićem.

Foto: RTV Pink/Jelena Simonović

Ljuba je ceo region oduševio kada se pojavio u četvrtoj sezoni najgledanijeg dečijeg muzičkog takmičenja „Pinkove zvezdice“, te ne čudi što je na kraju i pobedio u toj sezoni. Od tada, Ljuba je imao priliku da zapeva sa brojnim zvezdama, poput Saše Kovačevića, dok sa Severinom čak ima i duetsku pesmu. Posle dužeg vremena, Ljubu ćete ovog utorka videti u emisiji „Amidži šou“, gde će još jednom pokazati svoje glasovne mogućnosti kojima je osvojio Balkan. Da li će zapevati zajedno sa Ivicom Dačićem, saznaćete ako ovog utorka budete uz TV Pink. 

Foto: Promo

O glumačkoj profesiji i tome kako funskcionišu snimanja i izvođenje predstava u vreme pandemije koronavirusa, govoriće popularni glumci Isidora Građanin, Olja Lević i Nenad Okanović. Oni će se osvrnuti i dati svoj komentar na priču koja je potresla ceo region – priču Milene Radulović, koja je zajedno sa još pet devojaka prijavila policiji Miroslava Aleksića, zbog seksualnog uznemiravanja i zlostavljanja.

Pored njih, u studiju će biti i Aca Sofronijević, koji će biti zadužen za dobru muziku, dok će Ognjen ugostiti i jednog mađioničara. 

Očekuju vas lude igrice i izazovi, zato ne propustite novo izdanje emisije „Amidži šou“ u utorak 19. januara uživo od 22:30 časova na TV Pink!

Autor: M.Đ.

#AMI G SHOW

#Aca Sofronijević

#Amidži Šou

#Isidora Građanin

#Ivica Dačić

#Ljuba Stanković

#Nenad Okanović

#Ognjen Amidžić

#Olja Lević

#Televizija Pink

#emisija

#predsednik Narodne Skupštine

#voditelj