AKTUELNO

Još jedno uzbudljivo veče!

Na samom početku ove nedelje reper Nenad Aleksić Ša je kao vođa odabrao svoja dva potrčka, Maju Marinković i Marka Janjuševića Janjuša, jedan od najkontraveznijih parova koji su se pojavili na rijaliti sceni. Iako oni od Nove godine nisu zajedno, a Maja je sada u vezi sa Milanom Jankovićem Čorbom, odnos ovo dvoje zadrugara i dalje intrigira takmičare četvrte sezone i javnost, te je Ša odlučio da ih spoji u sobi za izolaciju, kako bi video šta se dešava između njih.

Foto: TV Pink Printscreen

Zadrugari će večeras imati priliku da im kažu svoje mišljenje u lice u emisiji "Nominacije", kada će birati koga će od njih dvoje nominovati za izbacivanje. Maja je već izrazila sumnju u to da će je zadrugari "unakaziti" večeras, kako trenutno važi za jedno od najomraženijih takmičarki među cimerima.

Nakon ovoga će voditelj Darko Tanasijević saopštiti zadrugarima i ko je drugi nominovani takmičar za izbacivanje ove nedelje, tačnije zadrugar koji je dobio najmanje SMS glasova od strane publike. Posle ovoga će usledili "Igra istine", kada će zadrugari jedni druge ispitivati o svemu onome što su pokušali da sakriju od publike.

Foto: Pink.rs/Jelena Simonović

Darko je upravo ušao u Belu kuću i sve je spremno za početak još jedne burne večeri! Emisiju "Nominacije" možete pratiti uživo na televiziji Pink!

Autor: M. P.