AKTUELNO

Ovu nedelju televizija Pink završava kao najgledanija komercijalna televizija u Srbiji, govore jedini zvanični rezultati merenja gledanosti agencije Nilsen. Sa 17 odsto udela u gledanosti, televizija Pink je tokom jučerašnjeg dana bila najgledanija u odnosu na sve komercijalne emitere.

Pored totala, ružičasta televizija ostvarila je prednost i u posebnim grupama gledalaca – među publikom starosti od 18 do 49 godina, u istoj starosnoj kategoriji ali iz prestonice, među urbanom populacijom, kao i među gledaocima sa teritorije Beograda. Televizija Pink je sa 20 odsto udela u gledanosti bila apsolutno najgledanija u kategoriji ženske publike – kako u odnosu na sve komercijalne televizije, tako i u odnosu na Javni servis Srbije.

Foto: TV Pink

Pinkova centralna informativna emisija „Nacionalni dnevnik“ je u danu iz nas bila najgledanija informativna emisija svih komercijalnih emitera. Odlične rezultate ostvarili su i „Nacionalni dnevnik u 10“, uz koji je bilo 21 odsto auditorijuma, zatim „Nacionalni dnevnik u 13“ i „Popodnevni dnevnik“. Otvaranje gondole na Zlatiboru, kom je prisustvovao predsednik republike Srbije Aleksandar Vučić, je uživo na TV Pink pratilo 17 osto gledalaca.

Foto: PROMO

Inostrani igrani program naše televizije bio je izbor publike u Srbiji – serije „Zakletva“ i „Fatalna ljubav“ našle su se u samom vrhu gledanosti.

Večernji termin bio je rezervisan za novu epizodu jednistvenog šou programa za upoznavanje „Brak na neviđeno“, uz koju je bilo 15 odsto gledalaca.

Foto: TV Pink Printscreen

Verna Pinkova publika je u danu za nama pratila turbulentna dešavanja u četvrtoj sezoni „Zadruge“. Pored direktnih uključenja u najgledaniji rijaliti na ovim prostorima, milionska publika je u popodnevnim terminu pratila emisiju „Zadruga 4 – Pitanja gledalaca“, dok je 20 odsto auditorijuma u noćnom terminu bilo uz uzbudljivu emisiju „Zadruga 4 – Gledanje snimaka“.

Hvala na ukazanom poverenju! Pozivamo vas da budete odgovorni prema svom i zdravlju svojih najbližih. I naravno, ostanite uz program vaše televizije Pink!

#Gledanost

#TV Pink

#istraživanje gledanosti