AKTUELNO

Prema jedinim zvaničnim rezultatima merenja gledanosti agencije Nilsen, televizija Pink je tokom Badnjeg dana i Božića, ali i vikenda za nama, bila najgledanija komercijalna televizija u Srbiji.

Pored toga što je u totalu ostvarila značajnu prednost u odnosu na sve komercijalne emitere, televizija Pink je bila gledanija i u posebnim grupama gledalaca – među gledaocima starosti od 18 do 49 godina, u istoj kategoriji ali iz prestonice, među urbanom populacijom, kao i među gledaocima sa teritorije Beograda. Tradicionalno, televizija Pink bila je apsolutno najgledanija u kategoriji ženske publike.

Foto: TV Pink Printscreen

Pinkova centralna informativna emisija „Nacionalni dnevnik“ je tokom prethodnih pet dana sa milionskim auditorijumom bila najgledanija informativna emisija svih komercijalnih emitera, a slede je „Nacionalni dnevnik u 10“, „Nacionalni dnevnik u 13“ i „Popodnevni dnevnik“. Sa milionskim brojem gledalaca, „Novo jutro“ je u četvrtak, subotu i nedelju bilo najgledanii jutarnji program u Srbiji – gledanije od jutarnjih programa svih komercijalnih emitera, ali i Javnog servisa Srbije. Gledaoci u Srbiji su u petak na televiziji Pink pratili specijalnu emisiju „Hilandar – Svetionik srpske duhovnosti“, sa ekskluzivnim kadrovima iz ovog srpskog pravoslavnog manastira.

Foto: TV Pink Printscreen

„Hit Tvit“ je i sinoć opravdao titulu najgledanije političke talk show emisije. Gostovanje ministra unutrašnjih poslova Aleksandra Vulina, Aleksandra Olenika iz Građanskog demokratskog foruma i novinarke Ljiljane Smajlović kod Verice Bradić pratilo je neverovatnih 1.200.000 gledalaca.

Foto: TV Pink Printscreen

Naš zabavni program bio je izbor Pinkove verne publike – Badnje veče proveli ste uz „Paparazzo lov“, koji je pratilo skoro 900.000 gledalaca, kao i novu epizodu emisije „DNK“, dok je četvrtak bio rezervisan za jedinstveni šou program za upoznavanje „Brak na neviđeno“. U subotu je 17 odsto auditorijuma pratilo autorsku emisiju Sanje Marinković „Magazin In“, dok je nedelja na Pinku bila rezervisana za najgledaniju emisiju o poznatima „Premijera – Vikend specijal“, koju je pratilo blizu 1.400.000 gledalaca.

Foto: TV Pink Printscreen

I naš inostrani igrani program ostvario je odlične rezultate – serije „Zakletva“ i „Fatalna ljubav“ našle su se u samom vrhu gledanosti tokom prethodnih pet dana.

Foto: TV Pink Printscreen

Dane za nama obeležila je i četvrta sezona „Zadruge“. Pored direktnih uključenja u najgledaniji rijaliti milionska publika pratila je Božićni ručak u „Zadruzi“, kao i emisije „Zadruga 4 – Gledanje snimaka“, „Zadruga 4 – Pitanja novinara“ i „Zadruga 4 – Izbacivanje“. Uz emisiju „Zadruga 4 – Pitanja gledalaca“ je u sredu bilo 22 odsto auditorijuma, dok je uz „Zadruga 4 – Nominacije“ bilo neverovatnih 26 odsto gledalaca.

Hvala što smo vaš izbor i u 2021. godini! Pozivamo vas da budete odgovorni prema svom i zdravlju svojih najbližih. I naravno, ostanite uz program vaše televizije Pink!

#Gledanost