AKTUELNO

Praznična euforija ih nije zaobišla.

Nakon još jedne intenzivne, ali uspešne godine za njim – Željko Mitrović ima razloga za još jedno slavlje. Sa vojim bendom „The Monx“ prihvatio je neobičan izazov da za 30 nedelja osmisli, odsvira i isproducija 30 pesama. Bend čine Željko Mitrović – bas, Miloš Mića Kovačević – bubanj, Aleksandar Vejnović – Aca Metini – gitara, Marko Labat klavijature i Isidora Mitić – vokal. Za ovom ekipom pretežno mladih i nepogrešivo talentovanih ljudi je već 4 fank-rok hita: „Gubi se“, „Desiće se“, kao i „Dodaj mi fank“ i „Laž“ –koje su kolaboracije sa Đorđom Miljenovićem – Skaj Viklerom, solo izvođačem, tekstopiscem,producentom i članom hip-hop sastava Bad Copy, koji važi za umetnika koji svakom novom numerom, da li u hip-hop ili fank maniru, oduševljava svoju publiku i prikuplja svojim kreativnim izražajem i nove poklonike.

Sinoć je završeno snimanje pete pesme grupe „The Monx“ i Mitrović je želeo sa svojim pratiocima da podeli na koji način „Monksi“ slave još jedan uspeh:

- Upravo završismo snimanje pete pesme grupe MONX, moj drug Aca tek uči da igra, ali biće to sve cool! Ja moram da krenem, ali njima ne pada na pamet. New Year is all around!

Momci i Isidora, sem sigurno odlično obavljenog posla, uhvatili su talas prazničnog raspoloženja, i ples je stigao kao jedini logičan zaključak večeri.

Sa nestrpljenjem čekamo utorak i objavu pete pesme i videa Željkovog benda „The Monx“, koji je za kratko vreme napravio ozbiljan bum u regionu. A do tada i mi đuskamo, ali uz hitove benda „The Monx“ koji su obeležili protekle nedelje!

Autor: S.P.

#Praznično raspoloženje

#The Monx

#Uspeh

#ples

#Đorđe Miljenović Skaj Wikler

#Željko Mitrović