AKTUELNO

Budite i ovog utorka uz autorsku emisiju Ognjena Amidžića.

Poslednje izdanje najgledanije lejt najt emisije „Amidži šou“ u 2020. godini je na programu TV Pink i ovog utorka u dobro poznatom terminu – uživo od 22 časa! U prazničnoj emisiji, Ognjen Amidžić okupio je vrhunske pevače – Acu Lukasa, Sašu Matića, Milicu Pavlović i Leontinu Vukomanović, dok će za najbolju atmosferu biti zadužen Dejan Petrović i „Big bend“.

Foto: Pink.rs/J. Simonović

Kao što je Ognjen najavio prošle nedelje, Aca Lukas će premijerno u emisiji „Amidži šou“ predstaviti sve nove pesme sa albuma koji uskoro očekuje publiku. U ovoj godini, koja je bila izuzetno teška svima, pa i estradnim umetnicima, Aca je odlučio da obraduje svoje obožavaoce novim albumom, a dve nove pesme čućete ekksluzivno ovog utorka. Aca će takođe sumirati ovu godinu – šta mu je donela, čemu ga je naučila i šta očekuje od 2021. godine.

U studio dolazi i Saša Matić, jedan od najpopularnijih folk pevača i vlasnik brojnih hitova. O tome šta publika može da očekuje od njega u sledećoj godini, kako je proveo ovu 2020. godinu i koliko mu nedostaju nastupi, Saša će govoriti u emisiji „Amidži šou“.

Foto: E-Stock/Miloš Rafailović

Milica Pavlović je uvek u emisiji „Amidži šou“ rado viđen gost. O planovima u karijeri, kada publika može da očekuje nove pesme i da li se pevačima uopšte isplati da objavljuju nove numere tokom pandemije koronavirusa, Milica će govoriti ovog utorka na TV Pink. Pored karijere, Milica će govoriti o teškim trenucima u 2020. godini, a nezaobilazna tema biće i njen ljubavni život – da li se nešto promenilo na tom planu i šta će poželeti 31. decembra u ponoć, Milica otkriva u emisiji „Amidži šou“.

Foto: Pink.rs/J. Simonović

Posle duže pauze, kod Ognjena u goste dolazi i Leontina Vukomanović, koja je osim po pesmama, prepoznatljiva i po tome što je bila u žiriju najgledanijeg dečijeg muzičkog takmičenja „Pinkove zvezdice“. Da li je rad sa decom zaista lekovit, koliko joj nedostaju najmlađi i najslađi talenti i koji su noviteti u njenom životu – odgovore na ova pitanja Leontina će dati u emisiji „Amidži šou“.

Foto: Beograd.rs

Za najbolju atmosferu u studiju biće zadužen Dejan Petrović i njegov „Big bend“, a za smeh će biti zadužen Ognjen i njegovi ludi izazovi i igrice.

Ne propustite praznično izdanje emisije „Ami G Show“ u utorak 29. decembra uživo od 22 časa na TV Pink!

Autor: M.Đ.

#AMI G SHOW

#Aca Lukas

#Amidži Šou

#Dejan Petrović

#Leontina Vukomanović

#Milica Pavlović

#Ognjen Amidžić

#RTV Pink

#Saša Matić

#Televizija Pink

#big band

#emisija

#voditelj