AKTUELNO

Prema jedinim zvaničnim rezultatima merenja gledanosti, televizija Pink je tokom jučerašnjeg dana bila najgledanija televizija u Srbiji.

Sa udelom u gledanosti o 17 odsto, televizija Pink bila je ubedljivo najgledanija u odnosu na sve komercijalne emitere, ali i Javni servis Srbije.

Foto: TV Pink Printscreen

Pored totala, ružičasta televizija ostvarila je značajnu prednost i u posebnim grupama gledalaca – među publikom sa teritorije Beograda, kao i među urbanom populacijom. Televizija Pink je sa 21 odsto auditorijuma bila apsolutno najgledanija u ondosu na sve televizije u kategoriji ženske publike.

Foto: RTV Pink/Jelena Simonović

Pinkova centralna informativna emisija „Nacionalni dnevnik“ je tokom jučerašnjeg dana sa blizu 1.100.000 gledalaca bila najgledanija informativna emisija svih komercijalnih emitera, a sa odličnim rezultatima slede je „Nacionalni dnevnik u 13“ i „Popodnevni dnevnik“.

Foto: TV Pink Printscreen

Domaći igrani program bio je izbor verne Pinkove publike – romantična komedija „Zlatni dani“ zauzela je visoku poziciju na listi najgledanijih TV formata. Odlične rezultate ostvario je i naš inostrani igrani program – serije „Zakletva“ i „Surova ljubav“ našle su se u samom vrhu gledanosti.

Foto: Promo

Večernji termin bio je rezervisan za novu epizodu najgledanija late night emisije „Ami G Show“. Autorsku emisiju Ognjena Amidžića pratilo je 18 odsto auditorijuma.

Foto: TV Pink Printscreen

Dan za nama obeležila su turbulnetna dešavanja u četvrtoj sezoni „Zadruge“. Pored direktnih uključenja, čak 25 odsto auditorijuma, odnosno svaki četvrti gledalac. bio je uz žurku u najgledanijem rijalitiju na ovim prostorima.

Hvala na ukazanom poverenju! Ostanite odgovorni prema svom i zdravlju vaših najbližih! I naravno, budite uz program vaše televizije Pink!

#Televizija Pink