AKTUELNO

Ne propustite drugu epizodu serije "Zlatni dani".

Druga epizoda romantične komedije “Zlatni dani” je na programu TV Pink i večeras u 20 časova, a Macin (Tamara Krcunović) i Laletov (Andrija Kuzmanović) zajednički život počinje da se komplikuje.

Nakon što je upoznavanje sa Laletovim ocem Tasom (Mima Karadžić) prošlo kako treba, Lale saopštava Maci da moraju na aerodrom po njegovu prvu taštu Dragoslavu (Duda Glid). 

Foto: TV Pink Printscreen

Ona je oduševljena Macom, ali nevolja nikad ne dolazi sama, pa tako ni ovog puta: Dragoslava je sa poslednje avanture po svetu dovela novog dečka Ohora (Miloš Đorđević Coka).

Imamo ista interesovanja, poglede na svet, oko Okeanije, Mikronezije. Doktor Nikolas Petronijević Ohoro – predstavila je Dragoslava svog novog dečka.

Foto: TV Pink Printscreen

Prva noć u stanu sa taštom i njenim dečkom uneće pometnju, a Maca će ubrzo shvatiti da će misija da ostane nasamo sa Laletom makar i na sekund, biti gotovo nemoguća.

Foto: TV Pink Printscreen

Foto: TV Pink Printscreen

Nakon što Dragoslava i Ohoro odu na put po Srbiji, Maca i Lale će taman pomisliti da konačno imaju malo vremena za sebe. Piće, kolači, njih dvoje sami... Magija neće dugo trajati jer njihovu idilu prekida zvono.

Jao bože, ovde čovek nema pravo na privatnost – zakukala je Maca i dodala:
Ja neću da otvorim.
Neću ni ja dogovorili smo se da ne otvaramo – rekao je Lale.

Iako u prvi mah ne žele da otvaraju ko god da je, posle drugog zvona Maca shvata da je na vratima njena mama Seka (Snežana Savić) .

Mama! – povikala je Maca, a Lale je ostao zbunjen:
Čija mama?
Jao moja! – rekla je Maca.

Foto: TV Pink Printscreen

Da li će Maca i Lale uspeti da nađu vremena za sebe i kako će Macina mama prihvatiti novog zeta, saznaćete ako ostanete uz drugu epizodu „Zlatnih dana“ večeras u 20 časova na TV Pink!

Autor: M.Đ.

#Andrija Kuzmanović

#Duda Glid

#RTV Pink

#Snežana Savić

#Tamara Krcunović

#Televizija Pink

#Zlatni dani

#serija