AKTUELNO

Prema jedinim zvaničnim rezultatima merenja gledanosti agencije Nilsen, televzija Pink je i tokom vikenda bila najgledanija komercijalna televizija u Srbiji, dok je u subotu sa 17 odsto udela u gledanosti bila gledanija i od Javnog servisa Srbije.

Pored totala, televizija Pink je bila neprikosnoveni lider i u posebnim grupama gledalaca – među gledaocima starosti od 18 do 49 godina, u istoj kategoriji ali iz prestonice, među urbanom populacijom, kao i među gledaocima sa teritorije Beograda. Televizija Pink bila je ubedljivo najgledanija u odnosu na sve televizije u kategoriji ženske publike.

Foto: TV Pink Printscreen

Pinkov informativni program bio je izbor milionske publike. Nedelju je obeležio najgledaniji politički talk show „Hit Tvit“, koji je pratilo skoro 1.200.000 gledalaca. Pinkova centralna informativna emisija „Nacionalni dnevnik“ je tokom sva tri dana vikenda bila najgledanija informativna emisija svih komercijalnih emitera, a sa odličnim rezultatima slede je „Nacionalni dnevnik u 10“, „Nacionalni dnevnik u 13“, „Popodnevni dnevnik“, kao i Pinkove sportske vesti.

Foto: TV Pink

Sa 18 odso udela u gledanosti i skoro 1.000.000 gledalaca, „Novo jutro“ bilo je najgledaniji jutarnji program u Srbiji – u odnosu na jutarnje programe svih komercijalnih emitera, ali i Javnog servisa. Čak 22 odsto auditorijuma je u petak na televiziji Pink pratilo konferenciju za novinare kriznog štaba za borbu protiv koronavirusa.

Foto: TV Pink Printscreen

I zabavna redakcija naše televizije ostvarila je zapažene rezultate: i u repriznom terminu, „Paparažo lov“ je bio apsolutno najgledaniji, a subotu je obeležila i autorska emisija Sanje Marinković „Magazin In“. Nedelja je tradicionalno protekla u znaku najgledanije emisije o poznatima „Premijera – Vikend specijal“ koju je gledalo blizu 1.500.000 gledalaca.

Foto: Promo

Verna Pinkova publika bila je uz naš inostrani igrani program – serije „Zakletva“ i „Surova ljubav“ našle su se u samom vrhu gledanosti.

Foto: TV Pink Printscreen

U danima vikenda, milionska publika pratila je dešavanja u četvrtoj sezoni „Zadruge“. Pored direktnih uključenja u najgledaniji rijaliti na ovim prostorima, gledaoci su pratili emisije „Zadruga 4 – Gledanje snimaka“ i „Zadruga 4 – Nominacije“. Uz emisiju „Zadruga 4 – Pitanja novinara“ bilo je 17 odsto adutorijuma, dok je čak 18 odsto gledalaca bilo uz emisiju „Zadruga 4 – Izbacivanje“.

Hvala što smo vaš izbor već 26 godina! Budite odgovorni prema svom i zdravlju svojih najbližih! I naravno, ostanite uz program vaše televizije Pink!

#Gledanost

#Televizija Pink