AKTUELNO

Očekujte neočekivano!

Neobična životna priča očekuje vas na TV Pink i večeras u 23 časa u novoj epizodi emisije „DNK“. Voditeljka Natalija Simović će pokušati da uz pomoć najpreciznije DNK analize novim učesnicima donese mir i istinu za kojom toliko tragaju. 

Ove srede očekuje vas potresna priča – emisiju „DNK“ pozvala je Afrodita, koja želi da dokaže suprugu Mihailu i njegovoj porodici da je biološki otac dvoje dece.

Foto: TV Pink Printscreen

Prema njenim rečima, bila je žrtva trgovine ljudima. Rođeni brat ju je prodao i poslao u Austriju. Afrodita je mislila da ide da radi kao konobarica, a prinuđena je da bude prostitutka navučena na heroin.

Imala sam 15 godina kada me je brat prodao u belo roblje. Navukli su me na heroin. Bilo mi je onako lepo, mogla sam da izdržim i po 10, 11 muškaraca – ispričala je Afrodita

Foto: TV Pink Printscreen

Psle godinu i po dana pakla kroz koji je prolazila, vraća se u Srbiju gde upoznaje Mihaila. On je upućen u njen težak život i tvrdi da su njeni roditelji krivi za sve kroz šta je prošla.

Ona je imala roditelje koji su gledali samo novac, nju nisu voleli – rekao je Mihailo.

U početku, Mihailo je samo imao želju da Afroditi pomogne da prestane da koristi narkotike, ali se u međuvremenu zaljubio.

Uspeo sam da je skinem, međutim, i dalje su joj stizali pozivi, lagala me je – kaže Mihailo.

Foto: TV Pink Printscreen

Međutim, njegova porodica je protiv Afrodite zbog njenog pređašnjeg života i zbog toga stalno potpiruju priču kod Mihaila da deca nisu njegova. 

Moji su malo drugačiji, drugačije vaspitani, ipak smo bili iz bogate porodice, a ona je ovakva, onakva, navodi te na loš put – rekao je Mihailo, a Afrodita se nadovezala:
Ljudi mu pričaju: „Tvoja žena je bila ku*va, ona se i dalje bavi prostitucijom. Kažem mu da ne veruje nikome, ja znam ko je otac moje dece.

Foto: TV Pink Printscreen

Kako bi jednom zauvek dokazala istinu Mihailu, a pre svega njegovoj porodici, Afrodita je odlučila da pozove emsiju „DNK“.

Da li je Mihailo otac Afroditine dece, saznaćete u emisiji „DNK“ večeras u 23 časa na TV Pink!

Autor: M.Đ.

#DNK

#Natalija Simović

#RTV Pink

#Televizija Pink

#emisija

#voditeljka