AKTUELNO

Još jednu nedelju televizija Pink privodi kraju kao najgledanija komercijalna televizija u Srbiji, govore jedini zvanični rezultati merenja gledanosti agencije Nilsen.

Sa udelom u ukupnoj gledanosti od 16 odsto, televizija Pink bila je ubedljivo najgledanija u odnosu na sve komercijalne emitere. Pored totala, ružičasta televizija ostvarila je značajnu prednost i u posebnim grupama gledalaca – među urbanom populacijom, kao i među gledaocima iz Beograda. Tradicionalno, televizija Pink je sa 19 odsto auditorijuma bila ubedljivo najgledanija u kategoriji ženske publike kako u odnosu na sve komercialne televizje, tako i u odnosu na Javni servis Srbije.

Foto: TV Pink Printscreen

Pinkova centralna informativna emisija „Nacionalni dnevnik“ je sa blizu 1.000.000 gledalaca i tokom jučerašnjeg dana bila najgledanija informativna emisija svih komercijalnih emitera, a sa odličnim rezultatima slede je „Navionalni dnevnik u 10“ koji je pratilo 22 odsto auditorijuma, „Nacionalni dnevnik u 13“, „Popodnevni dnevnik“, kao i Pinkove sportske vesti.

Foto: RTV Pink/Jelena Simonović

Istorijsko-ljubavni spektakl „Jugoslovenka“ našao se na listi najgledanijih formata, a podjednak uspeh ostvario je i naš inostrani igrani program – serije „Zakletva“ i „Surova ljubav“ našle su se u samom vrhu gledanosti.

Foto: TV Pink Printscreen

Večernji termin je bio rezervisan za novu epizodu jedinstvenog šou programa za upoznavanje “Brak na neviđeno“, koju je prailo 15 odsto gledalaca.

Foto: TV Pink Printscreen

I četvrta sezona „Zadruge“ bila je izbor milionskog auditorijuma. Pored direktnih uključenja u najgledaniji rijaliti na ovim prostorima, publika je u popodnevnom terminu pratila emisiju „Zadruga4 – Pitanja gledalaca“, dok je u nočnom terminu čak 21 odsto auditorijuma bio uz emisiju „Zadruga 4 – Gledanje snimaka“.

Foto: TV Pink Printscreen

Hvala na ukazanom poverenju! Budite odgovorni prema svom i zdravlju svojih najbližih! I Ostanite uz program vaše televizije Pink!

#Gledanost