AKTUELNO

Večeras vas očekuje još jedna uzbudljiva epizoda "Braka na neviđeno".

Nova epizoda jedinstvenog šou programa za upoznavanje „Brak na neviđeno“ je na programu TV Pink i večeras od 22 časa. Kroz još jednu priču o potrazi za idealnim partnerom i pripreme za potencijano venčanje vodiće vas Milica Kon.

Ovonedeljna mlada je Jelena Radulović iz Beograda, balerina koja je nedavno izašla iz duge veze. Za sebe kaže da je veoma ljubomorna, te zbog toga ima dosta problema u vezama. 

Šta si srećo radila? Jel si ga varala – pitala je Milica Jelenu o prethodnoj vezi.
Ponekad – priznala je Jelena.

Foto: TV Pink Printscreen

Tim psihologa je Jeleni za idealnog partnera izabrao Miloša Ristića iz Beograda, koji se bavi borilačkim veštinama. Kaže da često ume da se zaljubi bez ikakvog povoda sa druge strane, a onda ga to drži veoma dugo.

Od kik-boksa do tekvondoa. Trenirao sam i kapueru – ispričao je Miloš u predstavljanju.

Foto: TV Pink Printscreen

Kao deo novog koncepta u trećoj sezoni “Braka na neviđeno”, u svakoj epizodi se pojavljuju specijalni gosti – psiholozi, astrolozi i VIP ličnosti – koje će razotkrivati kandidate: pronalaziti njihove mane, ali i isticati njihove vrline. Kako bi se bolje upoznali, pomoći će im VIP gost – ove nedelje svoja ljubavna iskustva će sa mladencima ukrstiti Ljupka Stević.

Na pitanje šta bi uradila kada bi saznala da je dečko vara, Jelena je odgovorila d abi mu ogrebala motor, a Ljupka ju je iz sopstvenog iskustva posavetovala da to ne bi pomoglo.

Ih, mnogo bi mu štete nanela, prefarbao bi ga i to je to- rekla je Ljupka, a onda ju je Jelena šokirala odgovorom:
Već je to radio.
Kuku majko, šta je ovo, šta se ovde dešava – bilo je sve što je pevačica rekla jer je izgleda naišla na ravnu sebi.

Foto: TV Pink Printscreen

Da vas očekuje još jedna uzbudljiva epizoda, dokaz je i činjenica da je Ljupka ostala do kraja venčanja,

Foto: TV Pink Printscreen

Foto: TV Pink Printscreen

Da li su psiholozi doneli dobru odluku, Jelena i Miloš će saznati u emisiji “Brak na neviđeno”. Ukoliko hemija proradi, Jelena i Miloš će se venčati, a zatim uputiti na medeni mesec. Tokom njihovog boravka na medenom mesecu, ekipa emisije, na čelu sa Milicom, posetiće ih da proveri kako funkcioniše njihova bračna zajednica i da li su zaista savršeni partneri.

Foto: TV Pink Printscreen

Foto: TV Pink Printscreen

Da li su Jelena i Miloš idealni partneri, saznaćete u novoj epizodi treće sezone emisije „Brak na neviđeno“ večeras od 22 časa na TV Pink!

Autor: M.Đ.

#Brak na neviđeno

#Ljupka Stević

#Milica Kon

#RTV Pink

#Televizija Pink

#emisija

#voditeljka