AKTUELNO

Ne propustite!

Nova epizoda najgledanije late night emisije “Ami G Show” je na programu TV Pink i ovog utorka uživo od 22 časa. Ognjen Amidžić ugostiće aktuelnu ekipu muzičara – Zlatu Petrović, Gocu Božinovsku, Mirka Kodića i dve članice grupe „HurricaneSanju Vučić i Ivanu Nikolić.

Foto: STUD1ONE

Prošle nedelje je Nada Topčagić gostujući kod Ognjena ispričala detalje sa jedne privatne proslave na kojoj je bila upravo sa Gocom Božinovskom i čuvenim hramonikašem Mirkom Kodićem.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam došla iz Tivta, Goca Božinovska je kasnila, ja sam došla da je izvadim, bila je tu neka mafija. Leskovac, šuma, crkva... Stižemo ti mi, Goca stiže tek za 5, 6 sati, Mirko Kodić i ja smo nagrabusili. On kaže na sto, ja na sto. Ostavili su mene sa Mirkom Kodićem, Goca je uzela unapred pare i otišla. To je bilo takvo maltretiranje. U omči smo Mirko Kodič i ja, ja da pomognem i ostanem tu u katastrofi. Gazda nam kaže da idemo za njim i mi idemo oko njive, šljive... – ispričala je Nada prošle nedelje, a šta Goca i Mirko imaju da kažu o oom događaju, saznaćete u emisiji „Ami G Show“.

Foto: Dragan Gajić

Pored toga, Goca će, kao i ostali pevači govoriti o tome kako se snalazi zbog situacije sa koronavirusom koja i te kako utiče na posao, ali i o privatnom životu, a posebno o sinu Mirku Šijanu koji je pažnju privukao vezom sa Bojanom Rodić, sestrom Bogdane Ražnatović.

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

U studio stiže i Gocina najbolja drugarica i koleginica Zlata Petrović, koja je bila u vezi upravo sa Kodićem! Naime, Zlata je imala romansu sa Mirkom nakon braka sa Hasanom Dudićem, a kako je sama rekla, to je više bila „kombinacija“. Vezu su započeli nakon jedne svirke, pošto su u tom periodu stalno nastupali zajedno, a kada su se rastali ostali su u kontaktu i dobrim odnosima. Tada se pisalo da je najveća zavodnica na estradi bila sa najvećim zavodnikom. O njihovoj romansi, prijateljstvu i angedotama, Zlata i Mirko će pričati sutra uveče na Pinku.

Foto: TV Pink Printscreen

Jedna od trenutno najpopularnijih ženskih grupa „Hurricane“ obradovala je obožavaoce sa čak tri nove pesme – „Lopove“, numerom na engleskom „Want Ya“, kao i obradom pesme „Čaje Šukarije“. Sve tri pesme za tri dana imaju milionske preglede i naišle su na odlične reakcije publike, a utiske će sa Ognjenom u studiju sumirati Sanja Vučić i Ivana Nikolić, dok je Ksenija Knežević opravdano odsutna.

Foto: TV Pink Printscreen

Foto: Instagram.com/ivana_boom_nikolic

Osim o karijeri, devojke će u emisiji „Ami G Show“ govoriti o svemu onome što zanima javnost, a Sanja će se osvrnuti i na nedavni raskid i činjenicu da njen bivši dečko već ima novu devojku.

Naravno, Ognjen je spremio i brojne izazove i igrice, zato ne propustite novu epizodu 13. sezone emisije „Ami G Show“ u utorak 24. novembra uživo od 22 časa na TV Pink!

Autor: Pink.rs

#AMI G SHOW

#Goca Božinovska

#Ivana Nikolić

#Mirko Kodić

#Ognjen Amidžić

#Sanja Vučić

#Zlata Petrović