AKTUELNO

Televizija Pink je i tokom jučerašnjeg dana bila najgledanija komercijalna televizija u Srbiji, govore jedini zvanični rezultati merenja gledanosti agencije Nilsen.

Foto: TV Pink Printscreen

Sa 19 odsto udela u gledanosti, televizija Pink bila je ubedljivo gledanija od svih preostalih komercijalnih emitera. Pored totala, ružičasta televizija je ostvarila značajnu prednost i u posebnim grupama gledalaca: među publikom starosti od 18 do 49 godina, u istoj kategoriji ali iz Beograda, među urbanom populacijom, ali i među gledaocima iz prestonice.

Televizija Pink je sa 21 odsto auditorijuma bila apsolutno najgledanija u kategoriji ženske publike, kako u odnosu na komercijalne televizije, tako i u Pinkova centralna informativna emisija “Nacionalni dnevnik” je sa više od 1.000.000 gledalaca bila najgledanija informativna emisija svih komercijalnih emitera.

Foto: TV Pink

Odlične rezultate ostvarili su i “Nacionalni dnevnik u 10” i “Popodnevni dnevnik”, a na listi najgledanijih formata našle su se i Pinkove sportske vesti.

Foto: TV Pink Printscreen

Domaća serija “Jugoslovenka” nastavlja sa trendom odličnih rezultata. Sa 15 odsto udela u gledanosti, “Jugoslovenka” je ušla u top 10 najgledanijih emisija na svim televizijama. Pinkova publika gledala je i inostrani igrani program – turske serije “Zakletva” i “Surova ljubav” našle su se u samom vrhu gledanosti.

Foto: PROMO

I naši zabavni formati bili su izbor milionskog auditorijuma. Jedinstveni šou program za upoznavanje “Brak na neviđeno” je u večernjem terminu pratilo 16 odsto publike, dok su se među najgledanijim formatima sa 25 i 24 odsto udela u gledanosti našle i Pinkove kratke forme vesti o poznatima “Premijera” i “Ekskluzivno”.

Foto: TV Pink Printscreen

Milionska publika pratila je i dešavanja u četvrtoj sezoni “Zadruge”. Pored direktnih uključenja u najgledaniji rijaliti na ovim prostorima, publika je u popodnevnim terminu pratila emisiju “Zadruga 4 – Pitanja gledalaca”, dok je čak 26 odsto gledalaca u večernjem terminu bilo uz emisiju “Zadruga 4 – Gledanje snimaka”.

Foto: Pink.rs/Jelena Simonović

Hvala na ukazanom poverenju! Ostanite odgovorni i ostanite uz vašu televiziju Pink!

#Gledanost

#TV Pink