AKTUELNO

Evo šta nas očekuje!

U jutarnjem programu televizije Pink, "Novo jutro", gostovao je čuveni domaći glumac Lepomir Ivković, koji je govorio o najuspešnijim serijama domaće produkcije "Crveni mesec" i "Jugoslovenka", u kojima tumači zapažene uloge.

Foto: TV Pink Printscreen

Nakon uspeha serije "Crveni mesec", publika je odlično prihvatila i novu seriju "Jugoslovenka", čiji su kreatori Željko Mitrović i Roman Majetić, a koja je oborila sve rekorde gledanosti već u prvoj nedelji emitovanja. Popularni glumac govorio je o svojoj ulozi Nikole Pašića u novoj seriji TV Pink, otkrio je da li je iznenađen uspehom i o čemu zapravo sve govori "Jugoslovenka".

Foto: Pink

Posle serije "Crveni mesec", očekivao sam da će "Jugoslovenka" biti rado prihvaćena. To je deo naše istorije sa kojim nismo bili upoznati. Sad se otkrivaju tajne koje narod treba da zna. I mladi treba da vide kako smo živeli. Ono što mi je veoma drago jeste što će se pojaviti plejada mladih glumaca, a posebno mi je drago što će se pojaviti i dve istorijske ličnosti. Jedan je Hrvat iz Crkvenice, mladi Lujo Lovrić, koji je ranjen u bici i postao je dobrovoljac jugoslovenske vojske. Ja sam imao priliku da ga upoznam. On će se pojaviti u narednim epizodama... Pojaviće se i znamenita ličnost naše istorije, slavni vojvoda Živojin Mišić - otkrio je glumac u ''Novom jutru''.

Foto: TV Pink Printscreen

Ne propustite novu epizodu serije "Jugoslovenka" koja se emituje na kanalu televizije Pink i večeras od 20h.

Autor: S.M.

#Jugoslovenka

#Lepomir Ivković

#Serija Jugoslovenka