AKTUELNO

Prema jedinim zvaničnim rezultatima merenja gledanosti, televizija Pink je tokom jučerašnjeg dana bila najgledanija televizija u Srbiji, sa 19 odsto udela u ukupnoj gledanosti.

Pored toga što je u totalu bila najgledanija, televizija Pink zazuzela je lidersku poziciju i u posebnim grupama gledalaca – među publikom starosti od 18 do 49 godina, u istoj kategoriji ali iz prestonice, među urbanom populacijom, kao i među gledaocima sa teritorije Beograda.

Foto: TV Pink Printscreen

Ubedljivo najveću prednost, u odnosu na sve komercijalne emitere ali i Javni servis Srbije, televizija Pink ostvarila u kategoriji ženske publike, sa čak 21 odsto auditorijuma.

Pinkova centralna informativna emisija “Nacionalni dnevnik” je sa 20 odsto publike bila najgledanija informativna emisija svih komercijalnih emitera.

Foto: RTV Pink/Jelena Simonović

Odlične rezultate su u danu iza nas ostvarili i “Nacionalni dnevnik u 10” i “Popodnevni dnevnik”, dok je “Novo jutro” sa 21 odsto udela u gledanosti bilo najgledaniji jutarnji program u Srbiji – u odnosu na jutarnje programe svih komercijalnih televizija, ali i Javnog servisa Srbije.

Istorijski spektakl “Jugoslovenka” nastavlja sa trendom odličnih rezultata: 16 odsto auditorijuma pratilo je treću epizodu neverovatne ljubavno-istorijske priče.

Foto: Pink

I Pinkov inostrani program ostvario je zapažene rezultate – visokobudžetne turske serije “Zakletva” i “Surova ljubav” našle su se u samom vrhu gledanosti.

Večernji termin bio je rezervisan za naš zabavni program. Emisiju od koje strepe poznati “Paparazzo lov” pratilo je blizu 1.000.000 gledalaca, dok je uz emisiju “DNK” bilo čak 23 odsto auditorijuma.

Foto: TV Pink Printscreen

Verna Pinkova publika je tokom jučerašnjeg dana pratila dešavanja u četvrtoj sezoni “Zadruge”. Pored direktnih uključenja u najgledaniji rijaliti, neverovatnih 25 odsto auditorijuma je u kasnom večernjem terminu bilo uz emisiju “Zadruga – Pitanja gledalaca”.

Hvala na ukazanom poverenju! Ostanite uz vašu televiziju Pink!

#Gledanost