AKTUELNO

Ne propustite novo izdanje emisije "Paparaco lov".

Nova epizoda emisije od koje strepe poznati “Paparaco lov” je na programu TV Pink i večeras od 22 časa. Kroz najzanimljivije, ekskluzivne i aktuelne priče o poznatima vodiće vas dobro poznato Pinkovo lice Ana Pendić Radoš.

Aktuelna četvrta sezona “Zadruge” postala je još zanimljivija kada se na velelepno imanje uselio Marko Janjušević Janjuš, koji je za razliku od prethodne dve sezone, ovog puta ušao kao slobodan čovek. Janjuš se definitivno razveo od supruge Ene, nakon što ju je u “Zadruzi 3” javno prevario sa Majom Marinković. Iako su Maja i Janjuš pokušali da ubede javnost da su nakon izlaska iz rijalitija stavili tačku na vezu, ekipa “Paparaco lova” ih je pre izvesnog vremena uhvatila zajedno. Njih dvoje su i tada negirali da su u vezi, ali nakon Janjuševog ulaska u “Zadrugu 4” Maja je potvrdila da su oni sve vreme bili zajedno. Tragom ove priče, ekipa “Paparaco lova” pratila ih je u stopu, a večeras ćete videti kako su izgledali poslednji dani pred Janjušev ulazak u najgledaniji rijaliti.

Foto: Pink.rs

Još jedna bivša zadrugarka privukla je pažnju najpozn atijih paparaca u Srbiji. Dragana Mitar uzburkala je javnost zbog veze sa oženjenim Edisom Fetićem, sa kojim je tokom “Zadruge 3” imala veoma turbulentan odnos. Njihovu ljubav, svađe, rakside i pomirenje pratio je milionski auditorijum, a po završetku rijalitija, Edis i Dragana definitivno su raskinuli. Tri meseca od rastanka, čini se da je Dragana potpuno zaboravila na Edisa i krenula dalje sa životom, s obzirom na to da ju je “Paparaco lov” snimio sa novim dečkom. 

Foto: TV Pink Printscreen

Kao bomba odjeknula je vest da je reper i producent Stefan Đurić Rasta uhapšen po nalogu Višeg javnog tužilaštva kada je kod njega pronađena veća količina nedozvoljenih supstanici. On se tereti za krivično delo proizvodnje i stavljanje u promet opojnih droga, te mu je određen pritvor od mesec dana. Za to vreme ekipa emisije “Paparaco lov” pratila je njegovu bivšu suprugu Anu Nikolić, a šta radi dok je Rasta u pritvoru, saznaćete večeras na Pinku.

Foto: Instagram, E-Stock/Momir Ćubrilović

Smrt kralja narodne muzike Šabana Šaulića potresla je javnost. Ekipa “Paparaco lova” pratila je članove njegove porodice i prenosi vam kako žive godinu i po dana nakon Šabanove smrti.

Foto: TV Pink Printscreen

“Paparaco lov” istraživao je i gde je i šta radi Sloba Radnović, nakon što ga je navodno verenica Jelena Đuričanin fizički napala zbog bivše supruge Kije Kockar. Naime, u medijima su se krajem septembra pojavili navodi da je Jelena fizički nasrnula na Slobu jer on nije želeo da demantuje Kijinu izjavu da bi joj se vratio da ona to želi. Međutim, tada je Sloba demantovao ove tvrdnje, a da li je njihov odnos i dalje skladan, otkrivaju snimci emisije “Paparaco lov”.

Foto: TV Pink Printscreen

Ne propustite još jednu izbudljivu epizodu emisije “Paparazzo lov” večeras od 22 časa na TV Pink!

Autor: M.Đ.

#Ana Nikolić

#Ana Pendić Radoš

#Dragana Mitar

#Gordana Šaulić

#Ilda Šaulić

#Jelena Đuričanin

#Kristina Kija Kockar

#Maja Marinković

#Marko Janjušević Janjuš

#Mihajlo Šaulić

#Paparaco lov

#Paparazzo Lov

#RTV Pink

#Sloba Radanović

#Stefan Đurić Rasta

#Televizija Pink

#emisija

#voditeljka

#Šaban Šaulić