AKTUELNO

Seriju "Jugoslovenka" pratite svakog radnog dana od 20 časova na TV Pink.

Mladog glumca Stefana Radonjića gledamo svake radne večeri od 20 časova u novoj hit Pinkovoj seriji "Jugoslovenka". On ima veoma specifičnu ulogu, s obzirom na to da u seriji igra lik Stefana Ristića, jedinca ove porodice koji je psihopata.

Foto: Pink.rs

Ristić je ambiciozan, veoma je inteligentan, a devojke padaju na njegov šarm. Ipak, on ima svoje mračne strane - lišen je emocija, izuzetno je lenj, a i ne bira sredstva koja će mu pomoći da dođe do cilja.

Foto: TV Pink Printscreen

Izuzetno malipulativan, inteligencijom nadoknađuje manjak osećanja, a kao i sve psihopate, sposoban je da odglumi emocije. Pošto je ne oseća, Stefan ne može da proceni njen intenzitet i trajanje, zbog čega često menja raspoloženje.

Foto: TV Pink Printscreen

Tako da ovaj šarmantni mladić u trenu zna da se pretvori u opasnu i osvetoljubivu osobu koja ne može da kontroliše svoju ljubomoru, posesivnost i zavist.

Foto: TV Pink Printscreen

Kroz koje situacije će sve prolaziti lik Stefana Ristića koji igra glumac Stefan Radonjić ostaje nam da vidimo u narednim epizodama, zato pretite svakoga dana od 20 časova na TV Pink seriju "Jugoslovenka" koja je već u prvim minutima emitovanja oduševila publiku širom regiona.

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: S. K. / M. Đ.

#Jugoslovenka

#Stefan Radonjić

#TV Pink

#serija