AKTUELNO

Ne propustite još jedno uzbudljivo izdanje autorske emisije Ognjena Amidžića.

Nova uzbudljiva epizoda najgledanije lejt najt emisije “Amidži šou” je na programu TV Pink i ovog utorka uživo od 22 časa. Kod Ognjena Amidžića u studio stiže aktuelna ekipa, kao i uvek – pevačica i pobednica prve sezone “Zadruge” Kristina Kija Kockar, legenda narodne muzike Radiša Trajković Đani, rijaliti veteran Miki Đuričić i popularni harmonikaš Aca Sofronijević.

Rijaliti igrač sa dugim stažom Miki Đuričić ušao je u “Zadrugu 4” obećavši da će sve biti drugačije sada kada je postao otac i da će se suzdržati od sukoba kako bi što duže ostao i obezbedio svoju porodicu. Međutim, Miki je nakon mesec dana od početka rijalitija fizički nasrnuo na Vladimira Tomovića, zbog čega je automatski diskvalifikovan. Njihov žestoki sukob bio je glavna tema u svim medijima, a Miki će se po prvi put oglasiti u emisiji “Amidži šou”. Da li je mogao biti izbegnut fizički sukob, da li i on krivi svog rijaliti druga Frana Pujasa za diskvalifikaciju i kakvi su mu sada planovi, Miki otkriva ovog utorka na TV Pink.

Foto: RTV Pink/Jelena Simonović

Nakon veoma uspešne duetske pesme “Lako ti je biti veran kad te niko ne gleda”, koja za tri meseca ima skoro 8.000.000 pregleda, u studio stižu Kija i Đani.

Kijin vrtoglavi uspeh počeo je pobedom u prvoj sezoni najgledanijeg rijalitija – snimila je nekoliko veoma uspešnih pesama otišla na američku turneju, napisala knjigu, a oprobala se i kao glumica. Kija je pre nekoliko dana objavila još jednu duetsku pesmu “Sviđaš mi se” sa reperom Kimom, a o tome kako je pandemija uticala na njenu karijeru, šta planira dalje, da li je zadovoljna uspehom pesme i kako joj se dopada glumačka profesija, Kija će govoriti u emisiji “Amidži šou”. Naravno, u razgovoru sa Ognjenom dotaći će se i teme koja zanima sve – šta misli o učešću svoje mame Nadice Zeljković u “Zadruzi 4”, ali i o ostalim zadrugarima i njihovim odnosima.

Foto: RTV Pink/Jelena Simonović

Đani je prošlonedeljnim nastupom na žurki u “Zadruzi 4” priuštio učesnicima provod za pamćenje, a svoje utiske ispričaće kod Ognjena u emisiji. O njegovim snimcima na kojima dobija bakšiš bruji internet zajednica i domaći mediji, a šta o situaciji na estradi kaže Đani, saznaćete već sutra od 22 časa.

Foto: RTV Pink/Jelena Simonović

Za dobru atmosferu biće zadužen popularni harmonikaš Aca Sofronijević, a za zabavu Ognjenovi najluđi izazovi.

Ne propustite još jedno uzbudljivo izdanje emisije “Amidži šou” u utorak 13. oktobra uživo od 22 časa na TV Pink!

Autor: M.Đ.

#AMI G SHOW

#Aleksandar Sofronijević

#Amidži Šou

#Kristina Kija Kockar

#Miroslav Miki Đuričić

#Ognjen Amidžić

#RTV Pink

#Radiša Trajković Đani

#Televizija Pink

#Zadruga

#emisija