AKTUELNO

Hvala na ukazanom poverenju!

Novu nedelju televizija Pink započela je kao najgledanija komercijalna televizija, govore jedini zvanični rezultati merenja gledanosti agencije Nilsen. Sa 18 odsto udela u gledanosti, televizija Pink bila je ubedljivo najgledanija među svim komercijalnim emiterima. Osim u totalu, ružičasta televizija ostvarila je prednost i u posebnim grupama gledalaca – među publikom iz Beograda i urbanom populacijom, dok je među gledaocima starosti od 18 do 49 godina bila gledanija i od Javnog servisa Srbije. U kategoriji ženske publike, televizija Pink je sa 22 odsto auditorijuma bila gledanija u odnosu na sve televizije.

Foto: TV Pink Printscreen

Pinkova centralna informativna emisija “Nacionalni dnevnik” je sa 19 odsto udela u gledanosti i prvog dana ove nedelje bila najgledanija informativna emisija svih komercijalnih emitera. Slede je “Nacionalni dnevnik u 10”, “Nacionalni dnevnik u 13”, “Popodnevni dnevnik”, ali i kratka forma vesti “Minut, 2”.

Foto: TV Pink

Pažnju publike zaokupirao je i naš inostrani igrani program – visokobudžetne turske serija “Zakletva”, “Surova ljubav” i “Sestre” našle su se u samom vrhu gledanosti.

Foto: Promo

Četvrta sezona “Zadruge” je i tokom jučerašnjeg dana ostvarila zapažene rezultate. Učesnike i sva dešavanja u nagledanijem rijalitiju na ovim prostorima gledaoci su pratili u direktnim uključenjima, a u večernjem terminu gledali su emisiju “Zadruga 4 – Izbor potrčka”, dok je 20 odsto auditorijuma gledalo emisiju “Pretres nedelje sa Milanom”.

Foto: TV Pink Printscreen

Hvala na ukazanom poverenju! Ostanite uz vašu televiziju Pink!

#Gledanost

#Televizija Pink