AKTUELNO

Hvala na ukazanom poverenju.

Prema jedinim zvaničnim rezultatima merenja gledanosti agencije Nilsen, televizija Pink je tokom jučerašnjeg dana bila najgledanija komercijalna televizija u Srbiji. Sa 17 odsto udela u gledanosti, televizija Pink je iza sebe ostavila sve komercijalne emitere. Pored totala, ružičasta televizija bila je gledanija među urbanom populacijom, dok je sa 21 odsto audotorijuma bila neprikosnoveni lider u kategoriji ženske publike, kako među komercijalnim emiterima, tako i u odnosu na Javni servis Srbije.

Foto: TV Pink Printscreen

Milionska publika poklonila je poverenje našim infrmativnim formatima. U danu iza nas, Pinkova centralna informativna emisija “Nacionalni dnevnik” bila je najgledanija informativna emisija svih komercijalnih emitera, a sa odličnim rezultatima slede je i “Nacionalni dnevnik u 13”, kao i Pinkov “Popodnevni dnevnik”.

Foto: TV Pink

Odlične rezultate ostvario je i naš inostrani igrani program – visokobudžetne turske serije “Surova ljubav”, “Zakletva” i “Sestre” našle su se u samom vrhu gledanosti.

Foto: PROMO

Verna Pinkova publika pratila je i dešavanja u “Zadruzi 4”. Pored direktnih uključenja u najgledaniji rijaliti, čak 21 odsto auditorijuma i više od 1.000.000 gledalaca je u kasnom večernjem terminu bilo uz emisiju “Zadruga 4 – Pitanja gledalaca”.

Foto: RTV Pink/Jelena Simonović

Hvala što smo vaš izbor već 26 godina! Ostanite uz vašu televiziju Pink!

#Gledanost

#Televizija Pink