AKTUELNO

Nova televizijska sezona za 26 godina najgledaniju televiziju u Jugoistočnoj Evropi – TV Pink, starovala je sinoćnim otvaranjem i početkom rijalitija koji je pomerio granice u proizvodnji i gledanosti TV programa – Zadrugom 4, uz koju je bilo više od 1 800 000 gledalaca.

Zahvaljujući celovečernjem spektaklu, koji će trajati narednih 10 meseci, TV Pink u jučerašnjem danu beleži udeo u gledanosti veći od sve tri konkurentske komercijalne televizije zajedno, a po svim kategorijama gledalaca i daleko ispred Javnog servisa Srbije.

Foto: TV Pink Printscreen/Pink.rs/Jelena Simonović

Na luksuzno imanje, filmskih studija holivudskog standarda u Šimanovcima, sinoć je useljeno 54 takmičara, do sada najrazličitijih profesija, obrazovanja i  starosne dobi. Tradicionalnim vatrometom i voznjom po jezeru u okviru kompleksa, sinoć tačno u 21sat počela je nova televizijska sezona, koja na samom startu beleži rezultate koji ce TV Pink zasigurno zadržati još dugo na poziciji apsolutnog lidera u gledanosti, kako u Srbiji, tako i u Crnoj Gori i Bosni, ali i širom Evrope.

U terminu emitovanja Zadruge 4 uz program Pink televizije bilo je nezapamćenih 38% pripadnica ženske populacije iz cele zemlje. Pored ove, zahvaljujući armiji vernih fanova rijalitija Zadruga, sinoćni piplmetri jedine zvanične agencije za merenje gledanosti Nielsen, beležili su i neverovatne skokove gledanosti u kategorijama gledalaca urbane  (32%), publike sa teritorije prestonice (32%), kao i najvatrenije publike od 18 do 49 godina, koja čini 30 % udela.

Foto: TV Pink Printscreen

Pored najgledanijeg rijalitija, naša televizija se može pohvaliti i najgledanijim informativnim programom, Novo jutro, Svitanje i Nacionalni dnevnik najgledaniji su u svom terminu emitovanja i među sličnim sadržajima na drugim komercijalnim televizijama.

Foto: TV Pink

Zaštitini znak i ove sezone biće strani i domaći serijski program koji je uvek u samom vrhu popularnosti na top listama gledanosti. Ambasador zabavnog programa,  Premijera vikend specijal beleži fantastičan rast gledanosti, pa je ove nedelje najgledanija zabavna talk show emisija na svim televizijama.

Foto: Instagram.com/stefanovamama13, Pink.rs

Još jednu sezonu stvaramo za vas jer zaslužujete najskuplji, produkciono najzahtevniji i najiskreniji program koji ste gledali do sada! 

#Gledanost

#Istraživanje

#TV Pink