AKTUELNO

Nova sezona TV Pink počinje!

Nakon prethodne sezone, koja je bila najuspešnija do sada za TV Pink, čelni ljudi i produkcija počeli su sa pripremom nove televizijske sezone već u maju, postavivši nove ciljeve kako bi nadmašili prethodnu. Najgledanija komercijalna televizija je ovog septembra zvanično ušla u novu, 26. televizijsku sezonu, a kao i prethodne godine, i ova Pinkova sezona će kao okosnicu programa imati tri stuba: informativni, rijaliti i domaći serijski program, uz nezaobilazne zabavne emisije po kojima je TV Pink prepoznatljiva.

TV Pink već 26. godina prepoznaje potrebu građana da budu pravovremeno, tačno i objektivno informisani. Zbog toga je velika pažnja posvećena upravo informativnom programu. Prema jedinim zvaničnim rezultatima merenja gledanosti agencije Nilsen, milionski auditorijum u Srbiji je poverenje poklonio upravo informativnim formatima TV Pink. Prvi jutarnji program, “Svitanje”, u najranijim jutarnjim časovima pruža  sve nepohodne vesti i servisne informacije za početak novog dana. “Novo jutro” je zvanično najgledaniji jutarnji program svih komercijalnih emitera, a osim aktuelnih vesti iz zemlje i sveta, gledaoce očekuje i prelistavanje štampe, uključenja reportera iz Beograda, ali i iz Srbije, dok će voditelji razgovarati sa gostima iz najrazličitijih oblasti. “Nacionalni dnevnik" predstavlja centralnu emisiju informativnog programa TV Pink, koja pravovremeno i objektivno informiše gledaoce o najvažnijim događajima iz sveta politike, kulture, društva, muzike i sporta, program je obogaćen gostovanjima stručnih sagovornika, dok se kroz priloge obrađuju značajne političke, ekonomske, društvene i socijalne teme, a neretko i zanimljivosti i senzacije na društvenim mrežama. Značajan deo informativnog programa je politički talk show “Hit Tvit”, kroz koji se autor i voditelj Verica Bradić sa gostima različitih političkih opredeljenja, osvrće na to kako su aktuelna pitanja videli korisnici društvenih mreža. Emisiju "Hit Tvit" od drugih političkih emisija izdvaja upravo interaktivnost televizije i korisnika društvenih mreža.

Foto: Pink.rs/PROMO

Foto: Pink.rs/Promo

Foto: Pink.rs/PROMO

Foto: Pink.rs/PROMO

Foto: Pink.rs/PROMO

Drugi stub na koji se oslanja nova sezona je rijaliti program, a svakako jedan od najznačajnijih Pinkovih projekata je upravo “Zadruga”. Kroz tri dosadašnje sezone, “Zadruga” je opravdala titulu najgledanijeg rijaliti programa zahvaljujući interesantnim učesicima, čijem profilisanju produkcija poklanja posebnu pažnju, ali i konstantnim inovacijama na tehničkom, sadržajnom i produkcionom nivou. Kroz novu “Zadrugu 4” koja počinje 6. septembra u 21 čas, će vas kao i do sada voditi poznata Pinkova lica Dušica Jakovljević, OgnjenAmidžić, Milan Milošević, Darko Tanasijević i Dragan Marinković Maca. Pored “Zadruge 4”, u novoj sezoni očekuju vas i emisije rijaliti karaktera – “DNK”, “Trenutak iz sna”, jedinstveni šou program za upoznavanje “Brak na neviđeno”, najhumaniji TV serijal “Kuća od srca”, kao i potpuno nova emisija “Mladoženja ili gost” u kojoj će kandidati smišljati originalan način da zaprose partnera, a najhrabriji i najkreativniji dobiće na poklon svadbu i nameštaj za budući dom.

Foto: Pink.rs/PROMO

Pored emisija rijaliti karaktera, gledaoci će u novoj sezoni uživati u dobro poznatim zabavnim emisijama po kojima je TV Pink dobro poznata. Late night emisija Ognjena Amidžića “Ami G Show” u 13. sezoni donosi dobru zabavu, aktuelne goste i lude izazove. U jubilarnoj 20. sezoni Sanja Marinković će kroz svoju talk show emisiju “Magazin In” publici predstaviti dirljive ispovesti i iskrene razgovore sa poznatima. Nedeljno popodne je rezervisano za najgledaniju emisiju o poznatima “Premijera – Vikend specijal” i novi voditeljski par, Tijanu Pricu i Katarinu Nikolić, kao i za priče o najpoularnijim javnim ličnostima iz Srbije i regiona, brojne rubrike i ekskluzivna gostovanja. Osim toga, gledaoce očekuju i kratki formati emisija o poznatima “Premijera” i “Ekskluzivno”, zatim “Paparazzo lov”, autorska emisija Žike Nikolića “Žikina šarenica” i novi format “Igraj da bi se igrali”, emisija humanitarnog karaktera u kojoj se poznate ličnosti takmiče u video-igrama, a pobednik će nagradu uručiti detetu kome je pomoć neophodna.  Za televizijsku sezonu 2020/2021 najavljena je šesta sezona omiljenog regionalnog muzičkog takmičenja za decu do 15 godina, “Pinkove zvezdice”. Posle pet uspešnih sezona i godinu dana pauze, na televiziju se vraća dečiji šou program koji je osvojio gledaoce zahvaljujući vanserijski talentovanimklincima, kvalitetnoj muzici i odličnim scenskim nastupima.

Foto: Pink.rs/PROMO

Foto: Pink.rs/PROMO

Foto: Pink.rs/PROMO

Foto: Pink.rs/Promo

Foto: Pink.rs/PROMO

Poslednji, ali sigurno ne i najmanje važan stub koji će krasiti novu Pinkovu sezonu jeste domaći serijski program. Prošlu godinu obeležio je povratak igranog programa na TV Pink, a taj trend nastavlja se i u novoj sezoni. Gledaoci će od ove jeseni imati priliku da uživaju u fantastičnim domaćim ostvarenjima koja okupljaju značajna glumačka imena: istorijskoj drami “Jugoslovenka” idejnog tvorca Romana Majetića, koja predstavlja svojevrsan spin-off serije “Crveni mesec” koja je osvojila publiku širom Srbije. Gledaoce očekuju i dva sitkoma “Neki bolji ljudi” i “Nek ide život”, u režiji majstora ovog formata Slobodana Šuljagića. Pored ova dva sitkoma, Slobodan Šuljagić će režirati i romantičnu komediju “Ljubav ispod zlatnog bora”, koja će se takođe emitovati na TV Pink. Iz “Stella” produkcije na ružičastu televiziju stiže serija “Zlatni dani” urežiji Marka Sopića. TV Pink s ponosom najavljuje emitovanje druge sezoneuzbudljive kriminalističke serije “Državni službenik”, kao i prve sezone serije“Pevačica”, koja govori o životu i tragičnoj sudbini Jelene Marjanović.

Foto: Pink.rs/PROMO

Foto: Pink.rs/PROMO

Foto: Pink.rs/PROMO

Foto: Pink.rs/PROMO

Foto: Pink.rs/PROMO

Foto: Pink.rs/Promo

Foto: Pink.rs/PROMO

Foto: Pink.rs/PROMO

TV Pink će i u narednom periodu, kao i u proteklih 26 godina, nastaviti dastvara i prikazuje najkvalitetniji sadržaj, koji će zadovoljiti potrebe svih grupa gledalaca, što je samo jedan od razloga da ostanete uz najgledaniju komercijalnu televiziju i u ovoj sezoni.

Autor: M.Đ.

#AMI G SHOW

#Brak na neviđeno

#DNK

#Državni službenik

#EKSKLUZIVno

#Hit Tvit

#Jugoslovenka

#Kuća od srca

#Magazin In

#Mladoženja ili gost

#Nacionalni dnevnik

#Nek ide život

#Novo jutro

#Paparazzo Lov

#Premijera

#Trenutak iz sna

#Zadruga

#Zlatni dani

#igraj da bi se igrali

#ljubav ispod zlatnog bora

#neki bolji ljudi

#pevačica

#svitanje

#žikina šarenica