AKTUELNO

Hvala na ukazanom poverenju! Ostanite uz televiziju Pink!

Prema jedinim zvaničnim rezultatima merenja gledanosti agencije Nilsen, televizija Pink je i trećeg dana ove nedelje bila najgledanija komercijalna televizija u Srbiji. Pored toga što je u totalu ostvarila značajnu prednost u odnosu na sve komercijalne emitere, televizija Pink bila je gledanija i u posebnim grupama gledalaca: među urbanom populacijom i među publikom starosti od 18 do 49 godina, u kojoj je bila gledanija i od Javnog servisa Srbije. Televizija Pink bila je apsolutno najgledanija i u kategoriji ženske publike, ostavivši iza sebe sve komercijalne emitere ali i Javni servis.

Foto: TV Pink Printscreen

Tokom jučerašnjeg dana, publika je poklonila poverenje našem informativnom programu. Pinkova centralna infrmativna emisije “Nacionalni dnevnik” bila je najgledanija informativna emisija svih komercijalnih emitera. Slede je “Jutarnji dnevnik”, “Nacionalni dnevnik u 10” i Pinkov “Popodnevni dnevnik”, dok je kratka forma vesti “Minut,2 “ ušla u top 10 najgledanijih emisija na svim televizijama”. Pinkov jutarnji program “Novo jutro” je u danu iza nas bio najgledaniji jutarnji program u Srbiji.

Foto: TV Pink Printscreen

I zabavna redakcija ostvarila je zapažene rezultate – novu epizodu 12. sezone emisije “Paparazzo lov” pratilo je 21 odsto auditorijuma. Sa više od 1.000.000 gledalaca, “Paparazzo lov” je bio najgledanija Pinkova emisija u danu. Na listi najgledanijih formata našla se i kratka forma emisije o poznatima “Premijera”.

Odlične rezultate ostvario je i naš inostrani igrani program – serije “Zakletva” i “Surova ljubav” zauzele su sedum i devetu poziciju u top 10 najgledanijih emisija. Verna publika pratila je i reprizu domaće serije u koprodukciji televizije Pink, “Preživeti Beograd”.

Foto: Promo

Spektakularna ceremonija otvaranja “Zadruge 4” očekuje vas u nedelju od 21 čas, a milioski auditorijum je i sinoć u kasnom večernjem terminu pratio emisiju “Zadruga 3 – Narod pita”.

#Gledanost