AKTUELNO

Ne propustite!

Serija „Sestre“ prati priču o dve sestre i majke, Umran Četin i Umaj Karaj, koje imaju različite i odvojene živote. Umran sa ćerkom Hajat živi u malom, siromašnom selu, dok je Umaj uspela da pobegne od takvog života udavši se za bogatog građevinskog preduzetnika Rašita Karaja, sa kim je dobila ćerku Hajal, te živi u luskuzu u Istanbulu. Ipak, Umran i Umaj, kao i njihove ćerke Hajat i Hajal, veže neraskidiva veza, koja će ih spojiti uprkos toliko različitim životima koje žive.

Foto: Promo

Put sestara Umran i Umaj razdvojio se pre mnogo godina kada su se obe zaljubile u istog čoveka. Kada se Umaj zaljubila u čoveka kog je njena sestra volela, i zavela ga, Umran je presekla sve veze sa njom. Ona nikad nije oprostila ni sestri, ni čoveku kog je volela. Međutim, iz te Umaijine izdaje, rodila se Hajat. Nakon rođenja, Umaj ju je napustila i otišla u Istanbul za svojim snovima, a Umran je morala da proguta ponos i postane majka svojoj sestričini. 

Foto: Promo

Hajat, koja je svoju tetku smatrala majkom, provela je život diveći se bogatom i savršenom životu pripadnice visokog društva Umaj, dok je sa majkom živi u siromašnj kući, sa surovim, nasilnim očuhom Džemalom Četinom. Tokom jedne svađe, u pokušaju da zaštiti Hajat, Umran nožem ubode Džemala i odlazi u zatvor. Dok je Umran u zatvoru, Džemal zaključava Hajat u podrum, gde ju je držao godinu dana u nehumanim uslovima.

Kada je konačno policija pronađe i spasi, Hajat predaju Umaj, kao jedinom preživelom članu porodice. Umajin život se potpuno preokreće kada je primorana da svoju ćerku, koju je ostavila sestri pre toliko godina, primi u svoju kuću i život kao sestričinu. 

Misleći da joj je Umaj, kojoj se divila godinama, tetka za koju je verovala da jeumrla, Hajat sada dobija život koji je toliko želela. Dok Hajat pokušava da se navikne na glamurozan život svoje tetke, Umran je puštena iz zatvora, odlučna u nameri da izvuče ćerku iz tog lažnog sveta u kom živi. 

Foto: Promo

Foto: Promo

U međuvremenu, Hajat i Umajina ćerka Hajal stvaraju posebnu, sestrinsku vezu. Iako Umran želi da se sa ćerkom vrati u selo u kom su živele, Hajal ne želi da se odvoji od Hajat.

Životi Umran i Umaj, koje posle toliko godina moraju da žive pod istim krovom, menjaju se zauvek kada se na njihovom putu pojavi čovek zbog kog su se okrenule jedna protiv druge, Jildrim Saner, koji je sada uspešan doktor.

Sa druge strane, istorija se ponavlja, kada se Hajal i Hajat zaljube u istog čoveka – Volkana, mladića koji je odrastao uz pordicu Karaj. I to će, još jednom, izazvati neočekivane događaje koji će im promeniti sudbinu zauvek!

Foto: TV Pink Printscreen

Pozivamo vas da ne propustite jednu od najboljih turskih drama – priču o porodičnim odnosima, ljubavima i tajnama iz prošlosti u seriji „Sestre“ koja je upravo počela na TV Pink!

Autor: M. Đ.

#serija

#sestre