AKTUELNO

Verna publika Pinka i ove noći biće u prilici da uživa uz bogat filmski program najgledanije komercijalne TV stanice u Srbiji!

Pinkov letnji bioskop se nastavlja! I ove večeri očekuje vas pravo letnje osveženje na vašoj omiljenoj televiziji, a kako je naše geslo da ostanemo odgovorni, a potreba svih nas za zabavom treba da bude ispunjena, večeras, jedan sat nakon ponoći.

Večeras, sat vremena iza ponoći, na programu ružičaste televizije biće prikazan popularni film ”Mlađi referent”, sa ozbiljnom glumačkom postavom.

Foto: Tanjug AP/Richard Shotwell/InvisionAP

U ovoj komediji o 70-godišnjem penzioneru Benu, koji je pritom i udovac te se oseća vrlo beskorisno živeći tako monotonim životom, Robert De Niro je još jednom pokazao svoju sjajnu humorističnu stranu. Kako bi se uključio u društvo, osećao se korisnim i povratio živahnost u svoj život, odluči da se zaposli kao pripravnik uredništva modnog časopisa!

Mlada glavna urednica (En Hatavej) odlučuje da učini taj korak i jednog sedamdesetogodišnjaka zaposli kao svog asistenta... Kako će se to na kraju završiti videćete večeras u filmu „Mlađi referent” na programu ružičaste televizije.

Autor: Pink.rs

#Film