AKTUELNO

Verna publika Pinka i ove noći biće u prilici da uživa uz bogat filmski program najgledanije komercijalne TV stanice u Srbiji!

Pinkov letnji bioskop se nastavlja! I ove večeri očekuje vas pravo letnje osveženje na vašoj omiljenoj televiziji, a kako je naše geslo da ostanemo odgovorni, a potreba svih nas za zabavom treba da bude ispunjena, večeras, jedan sat nakon ponoći.

Večeras, sat vremena nakon ponoći, pogledajte film ''Mamurluk 3'', sa Bredlijem Kuperom u glavnoj ulozi.

Prošle su dve godine otkako su momci upoznali ružniju stranu Las Vegasa i oporavili se od otmice, pucnjave i narko-dilera iz Bangkoka. Fil, Stju i Dag vode jednolične živote kod kuće.

Poslednje što su čuli o Lesliju Čou, magnetu za katastrofu, jeste to da se nalazi u tajlandskom zatvoru. Jedini nezadovoljni član Vučjeg čopora je Alan. Još uvek tražeći smisao svog života, crna ovca njihovog društva prestaje da uzima lekove i dozvoljava svojim prirodnim nagonima da u potpunosti prevladaju. To za Alana znači da nema granica, filtera i osuđivanja – sve dok ga lična kriza ne natera da konačno potraži pomoć koja mu je potrebna. Ko će mu bolje pomoći u tome od njegova tri najbolja prijatelja? Ovaj put nema momačke večeri. Nema venčanja. Šta može da se izjalovi? Ali kad Vučji čopor krene na put, sve pada u vodu. „Mamurluk 3“ je epski zaključak neverovatne odiseje haosa i loših odluka, u kojoj momci moraju da završe započeto tako što će se vratiti tamo gde je sve i počelo: Las Vegas.

Pink leto i ove večeri donosi uzbudljiv akcioni triler, a filmski maraton donosi novu dozu filmskih ostvarenja koju najgledanija domaća komercijalna televizija sa ponosom predstavlja svojoj publici, svako veče sat vremena nakon ponoći.

Autor: Pink.rs

#Film