AKTUELNO

Verna publika Pinka i ove noći biće u prilici da uživa uz bogat filmski program najgledanije komercijalne TV stanice u Srbiji!

Pinkov letnji bioskop se nastavlja! I ove večeri očekuje vas pravo letnje osveženje na vašoj omiljenoj televiziji, a kako je naše geslo da ostanemo odgovorni, a potreba svih nas za zabavom treba da bude ispunjena, večeras, jedan sat nakon ponoći, vam emitujemo pravi holivudski klasik. 

Večeras, sat vremena iza ponoći, na programu ružičaste televizije biće prikazan popularni film ”Čovek od čelika”, sa ozbiljnom glumačkom postavom.

Dečak otkriva da ima natprirodne moći i da nije sa planete Zemlje. Kao mladić, on putuje u potrazi za svojim poreklom i svrhom svog života na Zemlji. Ali, heroj u njemu mora da se probudi ukoliko želi da spasi svet od uništenja i postane simbol nade za celo čovečanstvo. Supermen ponovo krstari nebom kao Henri Kavil u kostimu Čoveka od čelika – boreći se sa prošlošću koju ne može da shvati i budućnošću kojoj ne može da umakne. Glumačku postavu čine i zvezde Dajen Lejn i Kevin Kostner u ulogama Supermenovih zemaljskih roditelja; Rasel Krou u ulozi njegovog oca sa Kriptona; i Majkl Šenon kao njegov krvni neprijatelj sa drugog sveta, general Zod.

Autor: Pink.rs

#Film