AKTUELNO

Nagrađivani krimi triler večeras na kanalu ružičaste televizije!

Pinkov letnji bioskop ove nedelje je počeo i sa sobom doneo pravo letnje osveženje, koje smo svi željno iščekivali. Geslo ružičaste televizije je da ostanemo odgovorni, ali i da naša potreba za dobrom zabavom bude ispunjena. TV Pink od svog samog početka imala je sluha za selekciju najboljih filmova, a tradicija se u novim letnjim filmskim susretima, po svemu sudeći nastavlja.

Naime, ove večeri uživaćete u fantastičnom krimi trileru "Dvostruka igra" u kom glavne uloge igraju Oskarovci Džek Nikolson, Met Dejmon i Leonardo Dikaprio.

Mladi policajac Bili Kostigan mora da se infiltrira u mafijaški sindikat ne bi li pridobio poverenje zloglasnog šefa irske mafije Frenka Kostela. U isto vreme, Kostelo šalje mladog i ambicioznog kriminalca Kolina Salivana da se infiltrira među policajce kao doušnik.

Kada i kriminalcima i policajcima postane jasno da u svojim redovima imaju krtice, Biliju i Kolinu preti opasnost da ih uhvate i odaju suprotnoj strani. Obojica moraju da se potrude da pronađu onog drugog, da bi spasili sopstvenu glavu!

Video: Pink.rs

Pink leto ove večeri donosi uzbudljivu akciju, a filmski maraton donosi novu dozu filmskih ostvarenja koju najgledanija domaća komercijalna televizija sa ponosom predstavlja svojoj publici, svako veče sat vremena nakon ponoći.

Autor: Pink.rs

#Film