AKTUELNO

Hvala vam na ukazanom poverenju.

Novu nedelju televizija Pink započela je kao najledanija komercijalna televizija u Srbiju, govore jedini zvanični rezultati merenja gledanosti agencije Nilsen. Osim što je sa 18 odsto udela u gledanosti u totalu bila najgledanija televizija u odnosu na sve komercijalne emitere, televizija Pink bila je gledanija i u posebnim grupama gledalaca: među publikom starosti od 18 do 49 godina, među urbanom populacijom i gledaocima u Beogradu. Tradicionalno, televizija Pink je sa 21 odsto auditorijuma bila apsolutno najgledanija u kategoriji ženske publike u odnou na sve emitere, uključujući i Javni servis Srbije.

Foto: TV Pink Printscreen

Milionska publika izabrala je da se informiše uz Pinkov informativni program. Pored centralne informativne emisije “Nacionalni dnevnik”, gledaoci su pratili i ostale informativne formate: “Nacionalni dnevnik u 10”, “Nacionalni dnevnik u 13”, dok je 19 odsto auditorijuma gledalo Pinkov “Popodnevni dnevnik”. Konferenciju za novinare Kriznog štaba za borbu protiiv koronavirusa na našoj televizije pratilo je 20 odsto gledalaca. Pinkov jutranji program televizije Pink je i tokom jučerašnjeg dana bio najgledaniji u Srbiji – sa 23 odsto auditorijuma, “Novo jutro” ostavilo je iza sebe jutarnje programe na svim televizijama, uključujući i Javni servis.

Foto: TV Pink

Foto: TV Pink

Pinkova verna publika bila je uz inostrani igrani program – visokobudžetne turske serije “Zakletva”, “Nemoguća ljubav” i “Surova ljubav” našle su se u top 10 najgledanijih formata na svim televizijama.

Foto: TV Pink Printscreen

Foto: PROMO

Među najgledanijim emisijama našla se i kratka forma vesti o poznatima, “Premijera”, a veliko ineteresovanje za zadrugarima ne jenjava. Emisiju “Zadruga – Narod pita”, u kojoj je Milan Mlošević ugostio Ivu Grgurić, Filipa Đukića i Lepog Miću, pratilo je 19 odsto gledalaca.

Foto: Pink.rs

Hvala na ukazanom poverenju! Budite odgovorni i ostanite uz program vaše televizije Pink!

#Gledanost

#Televizija Pink