AKTUELNO

Nastavak urnebesne komedije.

Inspirisan svojim slavnim počecima, kada je ružičasta televizija bila sinonim za najbolji filmski program, TV Pink ovog leta u vaše domove donosi pazljivo probrane filmove koji su za svačiji ukus i senzibilitet. Svake večeri vas na TV Pink očekuje pinkov filmski maraton sa svojim najboljim naslovima. Ostaniteodgovorni i provedite leto na Pinku uz naš filmski letnji bioskop!

Treći u nizu, film “Kako se rešiti šefa 2”( HORRIBLE BOSSES 2 ) iz 2014. godine prikazaće se u sredu 15.jula u jedan sat nakon ponoći na kanalu TV Pink. U nastavku popularne komedije iz 2011. godine sa fantastičnom glumačkom postavom, Dejlu, Kurtu i Niku dosta je nemogućih šefova i odlučuju da započnu zajednički posao. Ali usprkos početnom entuzijazmu ubrzo shvataju kako se stvari ne razvijaju onako kako su planirali. Prevareni i očajni, trojica nesuđenih preduzetnika kuju plan da otmu ulagačevog odraslog sina i iskoriste ga da bi ponovo uspostavili kontrolu u svojoj firmi. Nastavak hit komedije “Kako se rešiti šefa“, ponovo okuplja svima omiljene službenike, Džejsona Bejtmana, Čarlija Deja i Džejsona Sudeikisa. Dženifer Aniston, Džejmi Foks i Kevin Spejsi ponovo se pojavljuju u ovom ostvarenju, dok Kris Pajn i Kristof Valc glume nove surove šefove koji stoje između glavnih protagonista i njihovog sna o uspehu. Režiju i scenario potpisuje Šon Anders , a čovek koji je sa njim učestvovao u pisanju ove urnebesne komedije jeste Džon Moris - sa kojim je sarađivao na pisanju scenarija za film “Mi smo Milerovi” , koji je otvorio pinkov letnji bioskop.

Video: Pink.rs/PROMO

Foto: Tanjug AP/Jordan Strauss

Foto: Instagram.com/ jason_sudeikis

Anders je tačno znao šta želi od nastavka: “Hteli smo novu priču, a ne samo nove šefove kojih trojka želi da se reši. Hteli smo da budu očajni iz novih razlogai da im opet padaju na pamet suluda rešenja.” Moris je objasnio svoje viđenje: “Oduševila nas je ideja sa otmicom i kako sve kreće u pogrešnom smeru. Bilo jezabavno gledati kako smišljaju kako će dalje na osnovu filmova koje su gledali, a i mi smo se zabavljali razmišljajući kako svi gledamo te filmove i komentarišemo greške koje čine kriminalci, kao da bi smo mi znali bolje.“

Foto: Tanjug AP/Richard Shotwell/InvisionAP

Najgledanija komercijalna televizija, TV Pink, koja već decenijama ne ispušta svoj tron, izbor je publike zahvaljujući svom probranom sadržaju. Ovih toplih letnjih večeri, u okviru svog letnjeg bioskopa, donosi blokbastere koje ćemo svakako sa uživanjem i punom pažnjom gledati.

Autor: S.P.

#Džejmi Fos

#Džejson Sudeikis

#Film

#Kako se rešiti šefa 2

#Leto na Pinku

#Pink celu noc i dan

#Pink leto

#Pinkov filmski maraton

#Pinkov letnji bioskop

#TV Pink

#dženifer aniston