AKTUELNO

Hvala vam na poverenju!

Drugog dana ove nedelje, televizija Pink je bila najgledanija komercijalna televizija u Srbiji, govore jedini zvanični rezultati merenja gledanosti agencije Nilsen.

Ružičasta televizija je u odnosu na sve komercijalne emitere bila najgledanija u totalu, ali i u posebnim grupama gledalaca: među publikom starosti od 18 do 49 godina, među publikom iz prestonice, kao i među urbanom populacijom.

Foto: TV Pink Printscreen

Televizija Pink je prednost u odnosu na sve televizije, uključujući i Javni servis Srbije, ostvarila i u kategoriji publike starosti od 19 do 49 godina iz Beograda, dok je sa 21 odsto udela u gledanosti televizija Pink bila ubedljivo najgledanija u kategoriji ženske publike.

Pinkova centralna informativna emisija “Nacionalni dnevnik” je i tokom jučerašnjeg dana bila najgledanija informativna emisija svih komercijalnih emitera, a podjednako dobre rezultate ostvarili su i drugi informativni formati: “Nacionalni dnevnik u 10”, “Nacionalni dnevnik u 13” i “Popodnevni dnevnik”.

Foto: TV Pink

Čak 17 odsto auditorijuma pratilo je konferenciju za novinare Kriznog štaba za borbu protiv koronavirusa. Verna Pinkova publika pratila je naš inostrani serijski program – serije “Nemoguća ljubav”, “Zakletva” i “Surova ljubav” tradicionalno su se našle u samom vrhu gledanosti.

Foto: Promo

Večernji termin bio je rezervisan za vašu omiljenu late night emisiju “Ami G Show”, koja je ušla u top 10 najgledanijih emisija u danu. Više od 1.100.000 gledalaca pratilo je gostovanje četvoro prvoplasiranih superfinalista “Zadruge” kod Ognjna Amidžića.

Milionski auditorijum je i sinoć bio uz emisiju “Zadruga – Narod pita”. Dušica Jakovljević ugostila je Taru Simov, Mateju Matijevića i Marka Đedovića, a emisiju je pratilo čak 23 odsto auditorijuma.

Foto: Pink.rs/Jelena SImonović

Hvala što ste uz nas već 25 godina! Ostanite odgovorni i budite uz program TV Pink!

#Gledanost

#Televizija Pink