AKTUELNO

Novo izdanje vaše omiljene emisije o poznatima ”Premijera – Vikend specijal” je na programu TV Pink i ove nedelje uživo od 13:30 časova.

Kao što ste navikli, vaš domaćin će biti Ognjen Nestorović, dok će vas kroz rekapitulaciju nedelje voditi Katarina Nikolić.

Foto: Pink.rs

Čitava Srbija, a samim tim i poznati, suočavaju se sa nevidljivim neprijateljem koji nastavlja da hara estradom. Sve češće u medijima vidimo imena brojnih javnih ličnosti koje su zaražene virusom Kovid – 19 ili koje su ga preležale: Svetlana Ceca Ražnatović, Veljko Ražnatović, Marina Visković, Novak i Jelena Đoković, Viktor i Aleksandra Troicki, samo su neki od poznatih koji su javno priznali da su oboleli od koronavirusa. 

Ove nedelje, ekipa emisije “Premijera – Vikend specijal” razgovaraće sa svim poznatima koji su savladali koronavirus, ali i sa onima čija borba i dalje traje. 

Foto: Pink.rs

Hapšenje Tijane Maksimović, poznatije kao Tijana Ajfon, zbog optužbi da se bavila elitnom prostitucijom, pokrenulo je brojne diskusije, a javnost je uzburkala i promocija knjige Jasmine Ane, koja nosi naziv “Elitna prostitutka”, a koja govori o poevačici koja se bavila najstarijim zanatom. Godinama su se mnogi bavili ovom pojavom, a ipak, čini se da je elitna prostitucija i dalje tabu tema u Srbiji. O ovoj pojavi i tome ko su prodavačice ljubavi u Srbiji, govoriće dobro informisani sagovornici u emisiji “Premijera – Vikend specijal”.

Foto: E-Stock

Zbog toga što je čak 80 osto zaraženih iz Beograda, Krizni štab doneo je nove mere – osim toga što je obavezno nošenje maski u zatvorenim prostorima, klubovi u prestonici će u naredne dve nedelje radiri samo od šest ujutru do 23 časa. Zatvaranje klubova znači i to da estradne zvezde viđe neće moći da nastupaju. Šta nove mere donose pevačicama, pevačima, ali i glumcima i ostalim javnim ličnostima, saznaćete ove nedelje na TV Pink. 

Takođe, zbog pandemije koronavirusa, odlazak na letovanje je za mnoge nemoguć. S obzirom na to da smo ušli u drugi mesec leta, za vas emisija “Premijera – Vikend specijal” istražuje da li će i gde letovati poznati. 

Na iznenađenje mnogih, 1. marta je u najgledaniji rijaliti na ovim prostorima “Zadruga”, ušla pobednica druge sezone, Luna Đogani. Ona je u hiper rijaliti ušla kada je primetila da druženje njenog bivšeg dečka Marka Miljkovića i Jelene Pešić može da preraste u nešto više, a već drugu noć po ulasku, Luna se pomirila sa Markom. Njena veza sa Markom uticala je na ljude u njenom okruženju, zbog čega je ubrzo nakon Lune u “Zadrugu” ušla i njena majka Anabela Atijas. Luna je bila rastrzana između dečka, oca majke, što je dovodilo do žučnih svađa i teških reči. Tokom boravka Luna je doživela i da je Marko ostavi, da bi se nakon deset dana pomirili. Turbulentan je bio i njen odnos sa Anabelom, ali i Gagijem, publika je imala priliku da sazna neke od njihovih najmračnijih tajni, ali čini se da je Luna u poslednje vreme uspela da spusti loptu i umiri odnose. S obzirom na to da kao pobednica nije bila u trci za glavnu nagradu i da je ušla kao gost, Luna je prošle nedelje napustila “Zadrugu”, a prvi put gostovaće upravo u emisiji “Premijera – Vikend specijal”. Uoči velikog finala “Zadruge”, sa Lunom razgovaramo o svemu što joj se dogodilo, sumiramo utiske i pitamo je: šta dalje?

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

Očekuje vas još jedna uzbudljiva emisija, zato ne propustite “Premijera – Vikend special” u nedelju 5. Jula uživo od 13:30 časova na TV Pink!

Autor: M. Đ.

#Luna Đogani

#Premijera-Vikend specijal

#najava