AKTUELNO

Hvala na ukazanom poverenju.

Televizija Pink je i tokom jučerašnjeg dana bila neprikosnoveni lider, govore jedini zvanični rezultati merenja gledanosti agencije Nilsen. Sa 20 odsto udela u gledanosti, televizija Pink bila je apsolutno najgledanija televizija u odnosu na sve komercijalne emitere, ali i Javni servis Srbije. Pored totala, ružičasta televizija bila je gledanija u odnosu na sve televizije i u posebnim grupama gledalaca: među publikom starosti od 18 do 49 godina, među istom starosnom grupom ali iz Beograda, među urbanom populacijom, ali i među publikom koja živi u prestonici. Ubedljivo najveću prednost televizija Pink je sa 24 odsto auditorijuma ostvarila među svim televizijama u kategoriji ženske publike. Na listi top 10 najgledanijih emisija, čak pet pozicija zauzeli su Pinkovi formati.

Foto: TV Pink Printscreen

Pinkova centralna informativna emisija “Nacionalni dnevnik” bila je i tokom jučerašnjeg dana najgledanija informativna emisija svih komercijalnih emitera, a odlične rezultate ostvarili su i naši ostali informativni formati: “Nacionalni dnevnik u 13”, “Popodnevni dnevnik”, kao i kratka forma vesti “Minut, 2” koja je ušla među deset najgledanijih emisija na svim televizijama. Sa 22 odsto udela u gledanosti, “Novo jutro” bilo je najgledaniji jutarnji program u Srbiji.

Foto: TV Pink

Foto: TV Pink

I zabavna redakcija naše televizije ostvarila je zapažene rezultate. Sa više od 1.000.000 gledalaca i udelom u gledanosti od 23 odsto, emisija “Paparazzo lov” našla se na 4. mestu top liste najgledanijih emisija i bila najgledanija Pinkova emisija u danu. I kratke forme vesti o poznatima “Premijera” i “Ekskluzivno” našle su se među najgledanijim emisijama na svim televizijama.

Foto: TV Pink Printscreen

Pinkova verna publika je i tokom jučerašnjeg dana bila uz naš inostrani igrani program: visokobudžetne turske serije “Nemoguća ljubav”, “Zakletva” i “Surova ljubav” našle su se u samom vrhu gledanosti.

Foto: TV Pink Printscreen

Milionska publika u Srbiji netremice prati dešavanja u hiper rijalitiju “Zadruga”, čije je spektakularno superfinale zakazano za 10. jul. Pored direktnih uključenja u najgledaniji rijaliti na ovim prostorima, neverovatnih 24 odsto auditorijuma pratilo je emisiju “Zadruga – Pitanja gledalaca” u kasnom večerenjem terminu.

Foto: TV Pink Printscreen

Hvala na ukazanom poverenju! Ostanite uz vašu televiziju Pink! 

#Gledanost

#Televizija Pink